Hoe een elektrische melkschuimer kiezen voor je restaurant

Hoe een elektrische melkopschuimer te kiezen is een kwestie van debat geworden voor veel mensen die dagelijks genieten van de geneugten van Cafe Lattes. Een espresso-melkfolie is de perfecte oplossing als je wilt genieten van een prachtige kopje espresso, maar niet leuk om te sjouwen rond een werper en het opscheppen van gebruikte melk elke keer dat je een drankje wilt drinken. Niet alleen maakt een espresso-folder het gemakkelijk om espresso en cappuccino rond het huis te serveren, het maakt het leuk om ook uw eigen speciale drankjes thuis te maken. Niet alle koffiezetapparaten zijn echter gelijk gemaakt. In dit artikel zal ik enkele van de functies onderzoeken om te zoeken in een espresso-faphers, of het nu gaat om het kantoor of het huis.

Ten eerste

Ten eerste zou ik waarschijnlijk moeten vermelden dat er drie verschillende soorten espresso-froters zijn die beschikbaar zijn. Twee van de meest voorkomende modellen zijn de werperstijl en het aanrechtmodel. De aanrechtmodellen zijn meestal behoorlijk draagbaar omdat ze zijn gemaakt van roestvrij staal, maar ze nemen tellerruimte in beslag. Een kleiner aanrechtmodel is meestal net zo krachtig als de grotere, en deze modellen zijn soms net zo klein als een aanrecht aanrecht. Ze gebruiken nog steeds hetzelfde type ondergedompelde melk van de melk om de melk naar de juiste temperatuur te verwarmen en het schuim door het filter te forceren om de lattes en cappuccino’s te creëren waar we zoveel van houden.

Laten we het volgende vertellen over de prijs. In deze tijd beginnen veel mensen naar huis koffiebranders te wenden om hun favoriete gastronomische koffie op een budget te maken. Het is niet alleen maar betaalbaarder, het maakt ook meer aanpassingen en flexibiliteit mogelijk. Als u geniet van elke ochtend een verse kop koffie, dan is een elektrische folder met een kleine koelkaststijl de manier om te gaan. Aan de andere kant, als u geniet van het doorbrengen van een middagzitting in uw stoel en geniet van een glas wijn, kunt u ongeveer € 100 doorbrengen en een grote, volledig geautomatiseerde machine hebben die uw koffie maakt en u elke keer een kop warme cacao maakt. De beslissing komt echt neer op persoonlijke voorkeur.

Een ander belangrijk ding 

Een ander belangrijk ding om na te denken wanneer u overweegt hoe u een elektrische melkschuimer kunt kiezen, is uw eigen behoeften. Als je kleine kinderen hebt die veel melk drinken of alleen wonen, dan wil je misschien een grotere krachtigere eenheid overwegen. Aan de andere kant, als je een slapeloosheid bent en niet al vroeg genoeg wakker kunt maken om een latte te maken, dan zal een kleine koelkast-stijlfolie perfect voor je zijn. Naast hoeft te overwegen hoeveel melk je nodig hebt, moet je ook nadenken over de grootte van je beker. Kleinere kopmaten produceren in het algemeen minder geconcentreerd schuim, zodat u wilt nadenken over het kiezen van een van deze als u de voorkeur geeft aan een dikkere, meer rijke schuim.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten