De woningmarkt in omgeving Amersfoort

VL wonen

De woningmarkt in de omgeving Amersfoort is enorm aan het aantrekken. Er wordt gemiddeld met 9,1% overboden. In deze maand zijn er alleen al 240 huizen verkocht in de omgeving. De vraagprijs van een huis in Amersfoort is ook alleen maar aan het stijgen. Een koophuis in deze regio kost momenteel meer dan 400.000 euro. Voor een huurhuis is een gemiddelde van bijna 14 euro per vierkante meter worden neergeteld.

 

Verkoop woning Amersfoort

In omgeving Amersfoort is de gemiddelde verkoopduur 17 dagen. Dat is een stuk sneller vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op een huis in de omgeving Amersfoort moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om een kans te maken op een woning in deze omgeving. Ook al is het makkelijk om momenteel je huis te verkopen, wil je er wel een goed bedrag voor krijgen. Het is daarom belangrijk om samen te werken met een Verkoopmakelaar. Deze makelaar behartigd jouw belangen en kan ervoor zorgen dat je huis goed en snel verkocht gaat worden.

 

Huis kopen Amersfoort

Omdat de woningmarkt in de omgeving Amersfoort redelijk overspannen is, kan het lastig zijn om zelf een huis te vinden. Op het moment dat je iets op Funda ziet staan, is de kans groot dat het al verkocht is, laat staan dat een bezichtiging inplannen mogelijk is. Een aankoopmakelaar inschakelen is dan ook zeker geen overbodige luxe. Een aankoopmakelaar kent de omgeving en kan meestal een bezichtiging inplannen voordat het huis op Funda staat. Daarnaast behartigd de aankoopmakelaar jouw belangen waardoor je het huis voor een goed prijs kan kopen.

 

Schoof Makelaardij

Al jaren makelen we voor particuliere en bedrijven in Amersfoort en de regio Eemland. Sinds 2001 verrichten we aan-, verkoop en taxaties vanuit ons huidige kantoor. Daarnaast zijn wij fundamenteel anders. We komen afspraken na. Voor een gesprek of bezichtiging nemen we alle tijd. In gedachten willen we het hele plaatje voor ons zien. De aan- of verkoop van uw woning is geen dagelijkse aangelegenheid. Wij omringen dat met zorg, pakken door en zijn realistisch.

https://www.schoofmakelaardij.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten