De multifunctionele eigenschappen van schanskorven

Schanskorven of steenkorven zorgen niet alleen voor een stijlvolle schutting. Ze gaan bovendien jarenlang mee en kunnen heel wat verschillende functies vervullen; van zithoek tot bloembak. Voor de aankoop van schanskorven kiest u daarom best voor een ervaren en betrouwbare partner met de nodige expertise. Bij Gabinova weten ze als geen ander hoe ze deze veelzijdige schanskorven kunnen inzetten om van je tuin een ware parel te maken.

Kiezen voor duurzaam

Schanskorven zijn naast een elegante, ook een duurzame oplossing. De stenen van de schanskorf zijn van natuursteen waardoor ze erg lang meegaan. De korven zelf zijn bovendien gemaakt van natuurlijke materialen en kunnen na het afbreken perfect hergebruikt worden. Ook wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen, kan u zo ook in de nieuwe tuin nog steeds beroep doen op de praktische functies van de schanskorven

Transparantie in kosten

De prijs van een schanskorf hangt vooral af van het formaat. Bij Gabinova gaan ze voluit voor transparantie. De standaardprijzen vindt u eenvoudig terug. Ook wanneer u gebruik wenst te maken van de creatieve vrijheid en een eigen formaat wenst te bepalen, kan u bij Gabinova terecht. Via de handige configuratie tool op hun website bereken je zelf meteen hoeveel je schanskorven zullen gaan kosten.

One stop concept

Gabinova denkt aan het gemak van zijn klanten. Schanskorven aankopen bij hun betekent dat u ook meteen alles in huis hebt om aan de slag te gaan. Dankzij het ‘One Stop’ systeem hoeft u niet langs de doe-het-zelfzaak voor gereedschap of materialen. Het ‘One stop’ concept biedt dit alles, samen met een heldere plaatsingsuitleg, aan in één pakket.

Een ruim assortiment aan schanskorven kan je terugvinden op de website van Gabinova. Neem een kijkje op https://www.gabinova.nl/ voor meer informatie en keuzemogelijkheden.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten