HJM elektrische kachel met dry technology

Indien u overweegt een elektrische kachel aan te schaffen kijk dan eerst eens naar de nieuwe elektrische kachel van HJM met inwendige accumulator en dry technology. Deze is leverbaar in 1000Watt en 2000Watt en tevens voorzien van een digitale controller met vele handige funkties.

De accumulator zorgt ervoor dat na opwarming de kachel nog een lange tijd warmte blijft geven. Hierdoor is het een perfecte verwarming voor in uw woonkamer, slaapkamer of werkruimte.

In de digitale controller zitten vele voorgeprogrammeerde standen zoals de ECO, confort of anti vries modus maar ook het zelf programeren van tijdvakken is mogelijk in deze digitale controller.

Een handige funktie is de “raam of deur open” funktie. De kachel meet een temperatuurval en zal zichzelf uitschakelen. Het is immers niet nodig buiten op te warmen? Hiermee kan er veel geld bespaart worden op uw energierekening. Wat exact het verbruik is kan worden uitgelezen op de ingebouwde killowatt uur meter. U ziet dus ook meteen wat u heeft bespaart.

De zeer mooi vormgegeven HJM elektrische kachel is reeds voorzien van een aansluitsnoer en muurmontage beugels. Als optie zijn er voetjes bij te bestellen voor vloermontage.

Meer weten? Kijk een op de website van ElektrischeKachel.EU

 

http://www.elektrischekachel.eu/huis-kantoor/HJM-elektrische-kachel-2000Watt