HJM elektrische kachel met dry technology

Heerlijke warmte met de Elektrische Kachel, HJM

Indien u overweegt een elektrische kachel aan te schaffen kijk dan eerst eens naar de nieuwe elektrische kachel van HJM met inwendige accumulator en dry technology. Deze is leverbaar in 1000Watt en 2000Watt en tevens voorzien van een digitale controller met vele handige funkties. 

De accumulator zorgt ervoor dat na opwarming de kachel nog een lange tijd warmte blijft geven. Hierdoor is het een perfecte verwarming voor in uw woonkamer, slaapkamer of werkruimte.

Voorgeprogrammeerde standen

In de digitale controller zitten vele voorgeprogrammeerde standen zoals de ECO, confort of anti vries modus maar ook het zelf programmeren van tijdvakken is mogelijk in deze digitale controller.

Detectie ‘open deur of raam’

Een handige funktie is de “raam of deur open” funktie. De kachel meet een temperatuurval en zal zichzelf uitschakelen. Het is immers niet nodig buiten op te warmen? Hiermee kan er veel geld bespaart worden op uw energierekening. Wat exact het verbruik is kan worden uitgelezen op de ingebouwde killowatt uur meter. U ziet dus ook meteen wat u heeft bespaart.

De zeer mooi vormgegeven HJM elektrische kachel is reeds voorzien van een aansluitsnoer en muurmontage beugels. Als optie zijn er voetjes bij te bestellen voor vloermontage.

Wilt u

  • Een mooie design kachel
  • Goed werkende elektrische kachel
  • Energiezuinige kachel
  • Programmeerbare kachel

Bekijk en bestel uw Elektrische Kachel in de webshop, binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd Warmteshop.eu

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/elektrische-kachel/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten