Raamfolie stickers: handig en goedkoop

Raamfolie stickers: ideaal voor bedrijven en winkels

Raamfolie is wellicht de meest voorkomende buitenreclame die er is. Geen raar idee natuurlijk, want het is relatief gemakkelijk aan te brengen en een voordelige manier van exposure. Maar raamfolie is folie dat als veel meer dan alleen een vorm van decoratie. Door het plaatsen van raamfolie is niet alleen een mooie manier van reclame, het bied je ook oplossingen waar je wellicht in 1e instantie niet aan zou denken. Wat te denken van privacy. Want op momenten dat je graag behoefte hebt aan privacy kan raamfolie ervoor zorgen dat er minder licht binnenkomt. Zo hebben kledingwinkels bijna altijd raamstickers, niet alleen voor reclame doeleinden, maar ook om de privacy te waarborgen van hun klanten.

Welke soorten raamfolie stickers zijn er?

Raamfolie stickers komen in verschillende soorten. De meest bekende type stickers zijn:

  • Transparant
  • Wit
  • Clearview
  • Zandstraal
  • One Way Vision

Transparante stickers: het woord zegt het al, deze stickers zijn doorzichtig en daarom uitstekend voor gebruik om subtiel ramen te bestickeren, zonder dat het licht wordt geblokkeerd. Wordt vaak toegepast in winkels, horeca en kantoren.

Witte stickers: stickers met een witte onderlaag. Wordt gebruikt om reclame uitingen goed en duidelijk zichtbaar te maken, bijvoorbeeld een logo, een object wat uit meerdere soorten kleuren bestaat, of een een raam wat altijd in de zon staat.

Clearview stickers: clearview stickers zijn een exclusievere variant van de standaard transparante stickers doordat ze de kleur van glas nagenoeg 1 op 1 benaderen. Dit geeft het effect dat de reclame uiting als het ware onderdeel vormt van het glas. Dit is een erg mooie en chique uitstraling. Met name geschikt om te plaatsen op welkomst- en/of tussendeuren in een ruimte.

Zandstraal stickers: gezand straalde stickers hebben de kenmerk dat ze, naast een zandkleurige kleur, een strakke matte structuur hebben. Deze stickers zijn met name geschikt voor binnentoepassingen.

One Way Vision stickers: stickers die licht aan één zijde blokkeren zijn zogenaamde one way vision stickers. Met deze stickers kun je 1 kant op licht doorlaten. Zo kun je van binnen wel naar buiten kijken, maar andersom niet. Deze stickers zijn erg handig om de privacy te bewaken voor jezelf of je clienten.

Hoe plaats ik raamstickers en waar moet ik op letten?

Het eerste wat noodzakelijk is, is een schoon oppervlak. Zorg ervoor dat het glaswerk of raam waar de sticker op komt goed schoon en verwijderd is van vetten. Eenmaal schoon kan de sticker geplaatst worden. Kleine luchtbellen kun je wegwerken met een recht voorwerp, zoals een rakel.

Krommedijk signing: Specialist in buitenreclame en bestickering sinds 1991

Professioneel en deskundig lichtreclame of singing laten uitvoeren? Dan staat het team van Krommedijk Reclame & Signing voor jou klaar. Sinds 1991 bezig bezig om detailhandel, horeca en MKB te voorzien van hoogwaardig buitenreclame, gevel belettering winkel reclame, en alle andere vormen van outdoor en indoor signing!

https://krommedijklichtreclame.nl/