Persoonlijke bedankkaartjes sturen

Persoonlijke bedankkaartjes sturen

Soms is het geven van iets kleins al meer dan genoeg om je relatie met iemand te versterken. Het zit um in de kleine dingen om je dank te betuigen aan iemand die altijd voor je klaarstaat bijvoorbeeld. Met mooie persoonlijke bedankkaartjes van kaartcollectie.nl kun je eenvoudig en online bijzondere bedankkaarten sturen naar familie en vrienden. En het mooie is dat je heel veel keuze hebt in ontwerpen en soorten teksten. Maak dat momentje dus nu extra speciaal en bestel je bedankkaartjes bij kaartcollectie.nl met gratis verzending in Nederland. Zeg dankjewel op jouw manier!

Bedank je gasten die op je bruiloftsfeest zijn gekomen

De meest makkelijke manier om bedankkaartjes te sturen is natuurlijk naar aanleiding van een feestje of happening. En wat is beter en mooier dan een bruiloft? Was je bruidsfeest helemaal top, stuur dan een persoonlijke bedankkaartje naar alle aanwezigen van je bruiloft. Het is een perfect moment om iedereen nogmaals te bedanken voor hun komst. Bij kaartcollectie.nl kun je ze van te voren al bestellen en bedrukken zodat je alles op tijd klaar hebt. We kunnen eventueel zelfs de verzending voor je regelen zodat je bijna helemaal niets hoeft te doen.

Stuur het kaartje eventueel zelfs met een klein huwelijksbedankje voor een extra persoonlijk twist. Dit zullen je gasten enorm waarderen en het feest ook nooit meer vergeten. Bekijk onze huwelijksbedankjes in onze webshop en bestel ze online samen met mooie bijpassende trouwkaarten.

Bedankkaart bestellen met foto

Heb je weleens gedacht om het kaartje nóg persoonlijker te maken? Wat dacht je van een bedankkaartje met foto? Op kaartcollectie.nl vind je ontzettend veel voorbeelden van mooie kaartjes waarop een foto is te zien. Maar het is ook prima mogelijk om je eigen foto natuurlijk te gebruiken. Kies de mooiste foto van jezelf of jullie als stel ( met of zonder kind ) voor een geweldige binnenkomer. Dan kan een gezinsfoto zijn of juist een foto van jullie huwelijksdag. Uiteraard kun je er er een mooie boodschap aan koppelen met een eigen tekst en zo is je kaartje helemaal af! Houd er rekening mee dat je de foto in hoge kwaliteit aanlevert.

Tip: laat de achterkant blanco en schrijf je eigen tekst met handtekening mocht je dat net wat mooier vinden.

Een goed moment om je bedankkaartjes te versturen

Dan komt de hamvraag wanneer je je bedankkaartjes gaat versturen natuurlijk. Is dat een week na een gebeurtenis, 2 weken, een maand? Bij kaartcollectie.nl zien we dat een kaartje meestal binnen een maand verzonden wordt. De reden is dat als je te lang wacht, het niet meer zo vers in je geheugen staat geschreven. Wat een leuk moment kan zijn is dat je een kaartje stuurt terwijl jullie op huwelijksreis gaan. Wij kunnen dit uitstekend voor je regelen terwijl jullie genieten van een heerlijke vakantie. Ook kunnen we prima ondersteunen in de opmaak van je kaartje mocht je daar moeite mee hebben.

Neem voor vragen contact op via 053-4312166 of stuur je bericht met bijlage naar info@kaartcollectie.nl en wij helpen je zo snel mogelijk met je wensen. Je kunt altijd een proefkaartje bestellen voor slechts €1,- per stuk. Zet je de bestelling uiteindelijk door dan worden deze kosten verrekend met het uiteindelijke bedrag.

https://www.kaartcollectie.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten