Elektrische raamdecoratie

Elektrische raamdecoratie:

De vraag naar elektrische raamdecoratie wordt steeds groter. De mens wil steeds meer ontzorgt worden en wil steeds meer gemak. Door de opkomst van de smartphone wil men steeds meer apparaten in huis elektrische bedienen, zo ook de elektrische raamdecoratie. Er zijn vele soorten raamdecoratie dat elektrisch bediend kan worden zoals gordijnen, vouwgordijnen en rolgordijnen. De voordelen van elektrische raamdecoratie is dat men van afstand de gordijnen kan openen. Ook is het handig wanneer het hele grote ramen betreft die met de hand niet te bedienen zijn. Maar denk ook aan minder valide mensen en ouderen die niet voldoende kracht in de handen meer hebben. Met 1 druk op de knop kunt u alle raamdecoratie tegelijk bedienen.

Somfy is een belangrijke leverancier van motoren die worden toegepast. Zo maken zijn verschillende type motoren die ingebouwd worden in de systemen. Denk aan 230V en batterij systemen. Er zijn diverse manieren om de motoren te bedienen, dit kan met een afstandsbediening of smartphone of aansluiting op een domotica systeem. Somfy maakt ook zelf een elektrische gordijnrail, de Somfy Glydea rail. Dit is momenteel de meest gebruiksvriendelijke rail die in de handel is. Deze kan elektrische bediend worden maar ook met de hand en is uiterst stil in gebruik.

BlindDesign is een leverancier van verschillende soorten raamdecoratie en heeft al vele opdrachten uitgevoerd. Zo maken zij elektrische vouwgordijnen uit eigen atelier. Door de jarenlange ervaring in elektrische raamdecoratie hebben zij een enorme kennis opgebouwd van deze producten en bieden zij voor iedere situatie wel een passend product. Het aanbod varieert van elektrische gordijnen tot elektrische duo rolgordijnen, uiteraard worden alle producten op maat gemaakt. Met een eigen inmeetservice en een montage dienst kunnen zij iedere gewenste opdracht voor u uitvoeren. Kijk eens op de website om inspiratie op te doen en maak een afspraak op locatie om uw wensen te bespreken.

https://blinddesign.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten