Het leukste kinderfeestje in Oss

VL wonen

Ga karten met je kinderen!

Een kinderfeestje organiseren voor uw jarige kind is hartstikke leuk, maar ook een heel gedoe. Want wat is een leuk kinderfeestje in Oss voor de al wat grotere kinderen? Ik heb een goede tip: kinderkarten! Karten is voor kinderen hartstikke leuk om te doen en ze vinden het nog stoer ook. Ze scheuren over de baan in speciale kinderkarts, die uiteraard 100% veilig te gebruiken zijn.

Snelheid en actie

Is uw kind net zoals mijn kind dol op alles wat met snelheid en actie te maken heeft? Ik wilde daarom een actief kinderfeestje in Oss voor mijn 10-jarige zoon organiseren. Een van de opties is karten, maar dan voor kinderen. Het is de ideale activiteit voor een actief kinderfeestje. De kinderen zitten in een kinderkart, die heeft een lage zitting en goede wegligging. Mijn zoon en zijn vriendjes vonden het karten geweldig. Mijn zoon noemde het zelfs zijn leukste kinderfeestje tot nu toe!

Het snelste racewonder

Kinderen vinden het leuk om elkaar uit te dagen, dat kan nu op een leuke en speelse manier op de kartbaan. Heel hard racen door de bochten, in de hoop dat de jarige job sneller is dan zijn vriendjes. Al maakt het natuurlijk niet uit wie uiteindelijk het snelst is. Na afloop van de race vindt er een prijsuitreiking plaats met medailles voor de drie beste coureurs.

Karten in de buurt van Eindhoven

Het was een geslaagd kinderfeestje in Oss. Karten in Eindhoven is voor jong en oud hartstikke leuk om een keertje te doen. De kinderen en hun ouders hebben de dag van hun leven!

Belangrijk om te vermelden: de minimale lengte van de deelnemers bij kinderkarten is 1,25 meter. Zijn er kinderen die kleiner zijn dan 1,25 meter, dan mogen hun helaas niet mee karten, dit in verband met de veiligheid van de kinderen.

https://www.kartbaanuden.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten