Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren

VL wonen

Het assortiment van Regge Tegels is breed, gevarieerd en bestaat uit enorm veel keuzes aan keramisch parket, keramische wand- en vloertegels en PVC. Met dit assortiment wil Regge Tegels & Vloeren zowel de zakelijke als particuliere klant mogelijkheden bieden om projecten geheel naar eigen wens te kunnen realiseren.

Allerlei stijlen verwerkt in ons assortiment

In ons ruime assortiment verwerken en tonen wij allerlei stijlen, designs en afwerkingen, om zo iedere klant een mogelijkheid te kunnen bieden die past bij de wens en het gebruik. Hieronder enkele van de stijlen die verwerkt zijn in ons assortiment.

Een natuurgetrouwe houtlook

Houtlook in ons assortiment is te verkrijgen in de vorm van keramisch parket en PVC. Keramisch parket bestaat uit houtlook keramische tegels. PVC is een kunstof materiaal waarop een houtlook is verwerkt. Beide materialen hebben een niet van echt te onderscheiden houtlook, waarin alle kenmerken van echt hout zijn verwerkt.

Een rustieke natuursteenlook

In keramische natuursteentegels worden de eigenschappen van echt natuursteen nagebootst in keramiek. Oneffenheden, kleurschakeringen en andere kenmerken worden door geavanceerde technologieën perfect overgenomen in de keramische tegels. Hierdoor zijn vrijwel alle natuurstenen te verkrijgen in de voordelen van praktisch keramiek.

Modern en stedelijk; beton- of cementlook

Om ruimtes een moderne look te geven worden vaak keramische betonlook tegels toegepast. Betonlook tegels hebben een neutraal karakter en kunnen hierdoor de basis vormen voor iedere ruimte.

Keramische buitentegels

Ook voor uw tuin, terras of welke buitenruimte dan ook biedt Regge Tegels & Vloeren een gevarieerd assortiment aan keramische buitentegels. Keramische buitentegels zijn er in allerlei soorten, maten, afwerkingen en uitstralingen. Een stoere betonlook, een robuuste natuursteenlook of juist een natuurlijke houtlook? Allemaal verkrijgbaar binnen ons assortiment buitentegels. Het voordeel van onze buitentegels is dat wij enkel keramische buitentegels aanbieden. Dat betekent dat alle tegels kleur, kras en slijtvast zijn en ook nog eens weinig onderhoud behoeven. Ideaal voor buitenruimtes dus! Kom gerust eens kijken bij ons in de showroom. Ons gehele assortiment bekijken is natuurlijk ook mogelijk. Kom hiervoor gerust eens langs bij ons in de showroom of showtuin in Enter.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten