Goedkope tuinverbouwing

Net zoals bij je interieur, wil je vast ook wel eens de tuin veranderen. Je bent er op uitgekeken of wilt gewoon wat anders. Tijd voor een grote, liefst ook goedkope, tuinverbouwing!

 

Aankleding

Er zijn oneindig veel mogelijkheden in het aankleden van je tuin. Ruil je oude tuinset in voor een nieuwe hippe loungeset. Kleed het leuk aan met kussens en je bent al een heel eind. Ook verlichting kan veel doen met de sfeer in je tuin. Mooie sfeerverlichting in je zithoek, of juist in de tuin door planten of bomen uit te lichten. Je kunt ook de omheining van je tuin of (zwem)vijver vervangen. Kastanje hekwerk zorgt voor een stoere uitstraling en is ook nog eens gemakkelijk zelf te plaatsen.

 

Gazon

Een strak gazon misstaat nooit! Als je veel ruimte hebt, is het makkelijk om een groot deel op te vullen met gras. Met de nodige verzorging staat het er stralend groen bij, zonder bruine plekken. Zijn er toch meer bruine en kale plekken dan groene? Tijd om dit eens goed aan te pakken! Je gazon kun je eenvoudig zelf eruit halen en opnieuw zaaien. Let wel op dat je het daarna goed bij blijft houden met sproeien, maaien en bemesten en je gazon gaat vanzelf weer stralen.

 

Bloemen en planten

Als je een nieuwe uitstraling wilt, is het vervangen van je bloemen en planten natuurlijk het meest effectief. Je hebt ze in allerlei soorten en maten, maar bedenk goed wat er in je tuin past en hoeveel tijd je in de tuin wilt besteden.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten