Genieten op het water met een BBQ arrangement!

VL wonen

Met een BBQ boot varen

Gelukkig, er is licht aan het einde van de tunnel volgens onze minister-president Marc Rutte. Nu we in Nederland zijn begonnen met vaccineren, is er de verwachting dat we in het voorjaar weer mogen varen. En wij van Event op het Water zijn natuurlijk van de partij. We hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten, maar zijn druk bezig geweest om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Ook zijn de schepen opgeknapt door alles vanbinnen te schilderen en hebben ze veel onderhoud gehad.

Bent u toe aan lekker genieten met uw gezelschap? Wilt u iets unieks organiseren? Dan is Event op het Water de juiste partij om mee samen te werken. Wij maken het onmogelijke voor u mogelijk en regelen alles voor u. Dus bent u op zoek naar een mooie, unieke locatie? Wilt u eens iets anders dan u gewend bent? Dan is Event op het Water het antwoord.

Genieten op het water

Heeft u al is gehoord van de BBQ Boot? Wij van Feestlocatie Event op het Water maken het mogelijk. Varen en BBQ’en tegelijk. Het BBQ Boot concept is een concept waarbij u met ons gaat varen, geniet van het uitzicht, danst op de lekkere beats die uit de speakers komen geniet, geniet van de heerlijke drankjes en lekker gaat eten van de verse verbeide BBQ-gerechten die onze kok aan boord gaat bereiden oftewel live cooking.

Wij kunnen met onze boten op verschillende locaties door heel Nederland komen. De BBQ Boot heeft dus verschillende schepen in heel Nederland, met tal van mogelijkheden. Of het nu gaat om een heerlijk vis-barbecue-menu, een vegetarische barbecue of een halal-barbecue, de BBQ Boot is zeer geschikt voor u en uw gezelschap.

Geschikt voor kleine en grote gezelschappen

De BBQ Boot biedt plaats aan een gezelschap tot wel 700 personen. Maar we kunnen u al verwelkomen vanaf 30 personen. Elke boot die wij tot onze beschikking hebben heeft haar eigen karakter en is uniek in haar soort. Komt u bijvoorbeeld aan boord bij eén van onze boten in Amsterdam, dan treft u een mooie ruimte met een bar en grote ramen, zodat u goed zicht hebt op het prachtige IJ van Amsterdam. Unieker kan het niet, mooier wel.

De BBQ wordt vers bereid door onze ervaren koks en wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld. Wat te denken van het BBQ Deluxe arrangement. Dit is een arrangement met verse vlees- en vis soorten te heten een heerlijke kogelbiefstuk wat super mals en subtiel gemarineerd is, gekruide kippendijen die gekruid zijn met eigen BBQ-melange, Een zalmpakket wat gemarineerd is en met verse groentes verpakt is en gegaard wordt op de grill, kipsaté wat geserveerd wordt op een flinke satéstok wat pittig van smaak is en een pittig kalfsmerquez worstje wat gemarineerd is. Binnen zal er een klein buffet voor uw worden opgesteld waar u kunt kiezen uit verschillende salades, brood soorten en verschillende smeersels. Krijgt u ook al honger en heeft u zin om met ons te komen varen?

https://eventophetwater.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten