VL Wonen
Wonen in een appartement

WitteWoning Makelaars Apeldoorn

WitteWoning Makelaars Apeldoorn

De WitteWoning Makelaars Apeldoorn is een onafhankelijke, proactieve, energieke maar vooral ook een makelaardij die veel waarde hecht aan persoonlijke begeleiding! Maar wat houdt persoonlijke begeleiding nou precies in?

Wanneer je ons kiest als aankoopmakelaar wordt je persoonlijk begeleidt in jouw zoektocht naar jouw droomhuis. De makelaar gaat met jou mee met de bezichtigingen, regelt de onderhandelingen, controleert de koopcontracten en zoekt actief mee naar een juiste woning. Het grote voordeel dat de makelaar mee zoekt naar de juiste woning is dat de makelaar de woningen die aangemeld worden op Funda.nl eerder kan bekijken dan de particulieren, waardoor je sneller een bezichtiging in kan plannen en dus minder snel naast het net vist.

Wanneer je ons kiest als verkoopmakelaar wordt je persoonlijk begeleidt bij de verkoop van jouw woning. De makelaar verzorgt de volledige verkoop en zorgt ervoor dat jouw woning gepromoot wordt op Funda.nl, Facebook en Instagram. Hij neemt jou volledig mee met de verkoop en houdt je op de hoogte. Wanneer de woning verkocht is, maken wij de koopcontract op en sturen wij die op naar de kopers.

 

 

Zoek jij een woning maar vis elke keer naast het net? Neem dan eens contact met ons op. Wanneer jij je bij ons inschrijft in het zoekersregister, kunnen wij jou een seintje geven wanneer er een woning te koop komt voordat deze op Funda.nl komt. Zo heb jij meer kans om in deze drukke markt toch een droomhuis te bemachtigen.

Voor meer informatie kun je onze site bezoeken.

https://www.wittewoningmakelaars.nl/contact/vestiging-apeldoorn/

Of bel ons op:

055-2020010

https://www.wittewoningmakelaars.nl/contact/vestiging-apeldoorn/