Geboortekaartjes met walvissen

De zomer is weer in aantocht en dan denk je al snel aan zee, strand en water. Het is dan niet zo gek dat walvissen en andere zeedieren weer helemaal hot zijn dit voorjaar! Ben jij ook helemaal dol op de onderwaterwereld? Dan zul je erg enthousiast worden van onze nieuwe originele geboortekaartjes. We hebben namelijk heel veel nieuwe ontwerpen gemaakt met walvissen en andere zeedieren. Ook in de kinderkamer en kinderkleding zie dit thema veelvuldig terug. Posters voor aan de muur, dekbedden en rompertjes met mooie illustraties met zeesterren, visjes, kwallen en alles wat zwemt. Het mag allemaal! Dus onze collectie geboortekaartjes aanvullen met dit thema was natuurlijk een must.

Geboortekaartje met walvis

De meeste inspiratie krijgen we toch we toch wel van de walvis. Dit gekke, grote dier maakt op iedereen indruk. Het kostte ons dan ook niet veel moeite om met deze kanjer een aantal nieuwe ontwerpen te maken. Ideeën in overvloedt. Ook kinderkamers worden volledig omgetoverd tot een ware onderwaterwereld. Denk ook eens aan de kleine zeemeermin, hoe populair deze film wel niet was. Onze favoriet is de walvis. Die zie je veel terug op de geboortekaartjes. Zo heeft onze illustrator een mooie tekening gemaakt met moeder walvis en baby walvis op haar rug. Maar ook zijn er een hoop meer grafische design met diverse visjes, krabben, kwallen en zeeplanten. 

Is jouw kinderkamer in de stijl vn de onderwaterwereld? Kies dan voor een vierkant geboortekaartje met walvis en bestel na de geboorte ook gelijk een XXL-kaart, dus een extra grote geboortekaart. Deze kun je dan mooi inlijsten en in de babykamer ophangen. Helemaal leuk toch?

Wat is jouw favoriete onderwaterdier?

Als je naar de laatste trends in babykleertjes kijkt dan zie je dat het onderwaterthema superhot is. Wij vinden de walvis het allerleukste maar naast walvissen hebben we ook genoeg andere zeedieren. Bijvoorbeeld een heel lief geboortekaartje met  patroon van walvisjes, plantjes en andere zeedieren. Aan de zijkant zit een leren labeltje, zo is het net een pyjama. Dit stoere design is in meerdere kleuren verkrijgbaar, denk aan roze, zeeblauw en lichtblauw, maar je kunt natuurlijk ook een andere kleur toevoegen in de ontwerptool.

Oude geboortekaartjes in een nieuw jasje

Bij Koningkaart lopen we altijd graag een beetje vooruit op de zaken. Geboortekaartjes met walvisjes is voor ons geen nieuw item want deze hebben we zo 5 jaar geleden ook al eens gemaakt. vandaag de dag zien ze er wel heel erg gedateerd uit, dus deze oude ontwerpen hebben we volledig up-to-date gemaakt. Deze geboortekaartjes hebben dus een flinke opfrisbeurt gekregen. We hebben nieuwe aquarel illustraties en hippe lettertypes toegevoegd. Zo zijn ook deze geboortekaartjes weer helemaal bij de tijd!

https://koningkaart.nl/geboortekaartjes

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten