Fijne, persoonlijke aanpak bij Verloskundigenpraktijk Liva

VL wonen

Verloskundigenpraktijk Liva kijkt ernaar uit u te ontmoeten

Bevallen is een natuurlijk proces, waarbij uw kracht centraal staat. Verloskundigenpraktijk Liva ondersteunt u graag met kennis en ervaring, zodat uw zwangerschap, bevalling en kraamtijd zo comfortabel en veilig mogelijk verlopen. De verloskundigen vormen twee kleinschalige teams – team paars en team groen – waardoor u altijd met een vertrouwd gezicht te maken heeft. Meld u meteen aan via de aanmeldingspagina op de website!

Liva Verloskundigen: deskundig en vol passie voor het vak

Deze verloskundigenpraktijk begeleidt zwangere vrouwen in de regio Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude. Elke vrouw heeft haar eigen wensen, vragen en behoeften tijdens de zwangerschap en beleeft deze periode op haar eigen manier. De gepassioneerde verloskundigen spelen hier zo goed mogelijk op in. Bij Verloskundigenpraktijk Liva kunt u dan ook rekenen op een persoonlijke benadering. Naast de gewone spreekuren biedt de praktijk ook hartjesuren, die het mogelijk maken om tussen de controles door naar het hartje van de baby te luisteren.

Betrokken verloskundigenpraktijk Katwijk

Team Paars, dat bestaat uit Patricia, Kyra en Lisa, doet de verloskundige zorg in Katwijk. Bij deze verloskundigenpraktijk Katwijk vinden de medewerksters het belangrijk dat uw zelfvertrouwen optimaal is en dat u kunt bevallen op een manier die bij u past. Of u nu kiest voor een thuisbevalling, een poliklinische bevalling of een bevalling in bad. De verloskundigen zijn bij alle fasen, van de intake tot de kraamtijd, bij u en uw partner betrokken. Zij willen u graag een ervaring laten meemaken waar u in de toekomst met trots aan terugdenkt.

In Verloskundigenpraktijk Liva oefenen de twee teams met veel plezier hun vak uit. Professionaliteit en betrouwbaarheid staan voorop, zodat u met uw vertrouwde verloskundige een goede samenwerking tegemoet kan zien. Ga ook voor de beste zorg in deze bijzondere tijd van zwangerschap, bevalling en de ontmoeting met uw grootste geluk!

https://www.verloskundigenpraktijkliva.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten