Endenburg voor betrouwbare industriële automatisering bedrijven

VL wonen

Persoonlijke bedrijfsvoering is de kracht van Endenburg. Dit bedrijf ging in 1928 van start en vierde in 2018 zijn negentigjarig jubileum. Tegenwoordig werkt deze specialist in elektrotechniek dagelijks aan de verbetering van gebouwen en processen. Dit doet het Rotterdamse bedrijf via advies, ontwerp, bouw, onderhoud en beheer van elektrotechnische installaties en trajecten voor industriële automatisering voor bedrijven.

Maatwerkprojecten voor industriele automatisering bedrijven

Endenburg bouwt en installeert elektrische systemen en besturingsinstallaties die helemaal voldoen aan de behoeften van uw bedrijf. Hiervoor heeft deze elektrotechniekspecialist alle vakmensen in dienst die uitsluitend gaan voor het beste resultaat op het gebied van industriele automatisering bedrijven. Endenburg heeft veel aantoonbare ervaring, bijvoorbeeld met het leveren van besturingen voor de offshore windmolenbouw en voor pompinstallaties in de bouw. Opdrachtgevers vertrouwen Endenburg volledig met het werk dat deze onderneming uitvoert in het hart van hun installaties.

Endenburg Elektrotechniek: groot geworden door betrokken vakmanschap

Negentig jaar geleden begon de geschiedenis van Endenburg Elektrotechniek. De voorloper van het bedrijf had in de roerige jaren twintig van de vorige eeuw een andere naam en was gespecialiseerd in de verkoop van lampenkappen en verlichting. In 1950 nam de onderneming voor het eerst de naam Endenburg aan. In 2018 hield dit elektrotechnische bedrijf een jubileumviering voor medewerkers en partners, op het schip ss Rotterdam. Tijdens de viering was de gezamenlijke constatering dat Endenburg zijn kracht te danken heeft aan de investering in kwaliteit van het personeel en een goede samenwerking met relaties.

Endenburg is in staat om uw klantbehoefte om te zetten in de best mogelijke technische oplossing. Zoekt u een betrouwbare partner voor gebouwautomatisering en industriële automatisering van bedrijven, dan bent u bij dit flexibele en toegankelijke bedrijf dus helemaal aan het juiste adres!

https://www.endenburg.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten