Elk seizoen een andere slaapkamerstijl

VL wonen

Houd jij ook zo van de seizoenen? Die compleet andere geur, kleur en sfeer? Hoe fijn zou het zijn als je ook elk seizoen een andere slaapkamerstijl hebt? Ik zeg: waarom niet! Je slaapkamer veranderen hoeft geen fortuin te kosten. Met deze tips kun je verschillende slaapkamerstijlen creëren.

Ruiken en zien jullie het ook? Die andere geur in de lucht en de dagen die alweer langer worden: de lente is onderweg! Dit seizoen is altijd een heerlijk moment om je huis eens lekker onder handen te nemen: opruimen, grote schoonmaak en die slaapkamerstijl omgooien. Was ie afgelopen winter knus landelijk, nu heb je misschien wel zin een frisse slaapkamer in Ibiza-stijl.

Slaapkamer veranderen: tips

Maar ja, het geldt groeit je niet op de rug. Je kunt moeilijk elk seizoen een andere slaapkamerstijl verzinnen. Wat als ik je nou vertel dat van stijl veranderen helemaal geen berg geld hoeft te kosten? Ik geef je wat simpele tips om je slaapkamer op een voordelige manier te veranderen.

Andere slaapkamerstijl creëren met dekbedovertrek

Je hoeft niet een hele verbouwing op poten te zetten om je slaapkamerstijl een beetje te veranderen. Met een dekbedovertrek kun je de sfeer in jouw slaapkamer heel makkelijk aanpassen. Kijk maar eens wat een verschil een wit of zandkleurig dekbedovertrek maakt ten opzichte van een donkerblauwe variant. Je kunt ook kiezen voor een sprei.

Kleine accessoires vervangen

Een subtiele verandering kan toch al voor een heel andere sfeer in je slaapkamer zorgen. Probeer dus eens wat accessoires te vervangen als het seizoen wisselt. Denk aan kaarsen in een andere kleur, een krukje van ander materiaal, een andere stijl vaas, wees creatief! Het hoeft niet een hele metamorfose te worden.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten