Elektrische boilers, de trend van het moment om op een duurzame manier te verwarmen.

Elektrische boilers, de trend van het moment om op een duurzame manier te verwarmen.

Met een elektrische boiler kun je op een heel eenvoudige en goedkope wijze je water verwarmen. Ga maar eens kijken op de website van boilers.nl, gevestigd in Heiloo. Deze mensen zijn al jaren bevlogen verkopers en groothandel in deze brange. Laat je in el geval even goed informeren om de beste keuze voor jouw persoonlijke situatie te kunnen maken. Een paar simpele basis regels zijn hierbij belangrijk.

• Hoeveel water verbruikt je douchekop?

• Met hoeveel personen woon je samen?

• Wordt er op 1 moment gebruik gemaakt van de douche of bad of wordt er snel achter elkaar door meerdere personen gedouched of gebadderd?

• Hoe lang duurt een gemiddelde douchebeurt per persoon?

 

 

Een elektrische boiler is helemaal van nu en de keuze is reuze, maak het jezelf daarom zo makkelijk mogelijk en doe voor de zekerheid ook even de on-line boiler calculator op de website van boilers.nl, dan weet je zeker dat je de juiste boiler kiest.

Hieronder vind je de link; 

https://boilers.nl/welke-boiler-bestellen/

 

Een boiler of elektrische boiler is echt een simpel apparaat, het is niet veel meer dan een voorraadvat waarin water wordt opgewarmd door een verwarmingselement. Een boiler kan echter niet eindeloos warm water blijven geven. Als het al het warme water in het vat opgebruikt is, moet het vat opnieuw aangevuld worden met koud water, vervolgens moet dat water natuurlijk weer opnieuw verwarmd worden. Hoe kleiner het boilervat, hoe sneller deze ‘leeg’ is. Leeg staat tussen haakjes, want een boiler is nooit leeg, het warme water is alleen opgebruikt. 

Houd rekening met de ruimte die je hebt.

Hoe groter de boiler, hoe meer ruimte daar vanzelfsprekend voor nodig is. Check dus altijd hoe groot de boiler mag zijn en wat de beste plek is om de boiler te plaatsen. Een elektrische boiler kan bijvoorbeeld ook hangen op plekken waar een conventionele gas ketel niet geplaatst kon worden omdat je voor een elektrische boiler geen rookgas afvoer nodig hebt. Een elektrische boiler kan dus gewoon in een ruimte geplaatst worden waar geen ventilatie aanwezig is.

Op de website van boilers.nl vind je een ruim assortiment elektrische boilers.

Elk merk of model heeft zijn eigen specifieke eigenschappen:

• De traditionele ronde boiler, heeft onderaansluitingen en verticaal te plaatsen

• De horizontale boilers met de aansluitingen aan de onderzijde

• Horizontale boilers met de aansluitingen aan de linker en rechterzijde (hier zit een patent op)

• Moderne platte design boilers met een geringe diepte van slechts 27 cm die je verticaal of horizontaal kunt plaatsen

• Grote boilers van 200 liter of meer op pootjes

 

 

Heb je een schuin dak? Dan is een horizontale boiler een goede keuze. Een design boiler kan in het zicht gehangen worden of worden weggewerkt in een kastje door zijn geringe afmetingen. Bij grote gezinnen of bij huizen met meerdere badkamers en stortdouches is een groot formaat boiler de beste keuze. En neem liever iets overcapaciteit dan een te kleine, daarmee voorkom je irritaties.

https://boilers.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten