Eikenhouten boomstambankje

Eikenhouten boomstambankje

Eikenhout, in welk interieur past dit niet? Dit woord is niet meer weg te denken als we het hebben over woninginrichting. Prachtige rustieke eiken meubels, gecombineerd met stoer staal. Bijna elke woning heeft tegenwoordig wel eiken accenten in huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een boomstamtafel met een zwart stalen onderstel, gecombineerd met een boomstam eetkamerbank, dit is toch de perfecte combinatie? 

Ook eiken vensterbanken zijn tegenwoordig helemaal hot and happening en wat dacht je van een eikenhouten trap? De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Boomstambankje, waar past hij niet? Rustiek eikenhout in combinatie met stoer staal

Zie jij wel eens in van die woonboekjes zo’n enig eiken bankje staan op een plek waar hij eigenlijk perfect past? Wat dacht je van een bankje in de hal, om bij binnenkomst je schoenen uit te kunnen doen of bijvoorbeeld zo’n geweldige grove boomstamplank op stalen pootjes aan je voeteneind van je bed?

Er zijn altijd wel een aantal plaatsen in huis waar zo’n bankje goed van pas komt. Er zijn zonder dat je er misschien erg in hebt zoveel plaatsen in jouw woning waar een stoere boomstamplank een heel gave toevoeging zijn!

Door de lichte kleur van eikenhout te combineren met het rauwe van het staal, blijft de balans tussen stoer en knus goed behouden. Laat jij jouw bankje bijvoorbeeld behandelen met een Skylt lak? Deze lak zorgt voor een matte, transparante finish waardoor de originele kleur van het lichte hout behouden blijft.  

Kies jij voor een wit stalen onderstel in combinatie met een boomstambankje? Dit zal zorgen voor een iets verfijnder geheel wat bijvoorbeeld heel mooi te combineren is met een landelijk interieur. Bij Boomstam-tafels.com is er voor ieder wat wils!

 

Op maat gemaakt, perfect passend voor jouw inrichting.  

Na wat passen en meten kom je erachter dat een bank in een standaard afmeting eigenlijk helemaal niet zo geschikt is voor de ruimte waarin je hem kwijt wilt, hoe los je dit op?

Doordat Boomstam-tafels een eigen productiebedrijf in Aalsmeer heeft is maatwerk mogelijk. Elke centimeter kan geproduceerd worden. Past in jouw ruimte bijvoorbeeld een bankje met leuning van 150cm beter dan een van 160cm, dit is geen enkel probleem. Zonder meerprijs op de standaard m2 prijs koop je bij Boomstam-tafels.com de bank van je dromen, helemaal op maat gemaakt in combinatie met een stalen bankpoot van Nordstahl.

 

De verschillende afwerkingen

Boomstambankjes zijn er in vele verschillende afmetingen en afwerkingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een plank met een rechte rand of een boomstam afwerking. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een facet omlaag of omhoog en je kunt het eiken blad laten borstelen.

http://www.boomstam-tafels.com

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten