Combineer jouw betontafel met stoere, stalen tafelpoten van Nordstahl

Combineer jouw betontafel met stoere, stalen tafelpoten van Nordstahl

 

Na de zoektocht naar de ideale eettafel is jouw oog gevallen op een betontafel. In vele winkels worden deze in standaard maten geleverd, enkel heb jij net een afwijkende maat nodig voor de ruimte waarin hij moet komen. Het is van belang dat jouw eettafel gehaal naar wens wordt samengesteld, om hier jarenlang plezier van te kunnen hebben. Je kunt bij Beton-tafels.com geheel naar wens jouw eigen betontafel samenstellen. Je kiest de volgende opties:

  • De afmeting, zowel de lengte als de breedte
  • Kies een stalen tafelpoot naar keuze
  • Kies de kleur van het onderstel.
  • Het soort blad, recht, ovaal, vierkant, of rond
  • De dikte van het blad 4 of 6 cm.
  • De kleur van het blad

Een stalen tafelpoot in combinatie met een betonnen tafel

Er wordt gewerkt met de stalen onderstellen van Nordstahl. Zo heb je talloze opties aan stalen tafelpoten welke perfect gecombineerd kunnen worden met jouw zelf uitgekozen betonnen tafelblad. De stalen tafelpoten worden geleverd met een poedercoating in de kleuren zwart en wit.

 

De afwerking van de betontafels

De betonnen meubelen worden standaard afgeleverd met een 2 componenten coating. Deze coating zorgt ervoor dat er een laagje op de tafel komt welke het beton afsluit. Door deze coating is de betontafel goed beschermd tegen vlekken en kringen.

 

De verschillende kleuren van de betontafels

Wij bieden 3 verschillende kleuren betonnen tafels aan. Je kunt bij ons kiezen voor:

1)   Light grey

2)   Charcoal

3)   Zwart

Kies jij voor een light grey betonnen tafel? Deze kleur komt het dichtst in de buurt bij “echt ruw beton”. De kleur charcoal is een iets warmere kleur grijs en is heel mooi te combineren bij een lichte kleur hout. Ben jij een echte waaghals? Ga dan voor een zwarte betontafel. Met een zwarte tafel maak je echt de blits in huis!

Middenpoot of poten op de kopse kant?

De keuze uit onderstellen van Nordstahl is eindeloos, zo kun je kiezen uit een onderstel voor in het midden van de tafel, maar ook een onderstel voor de kopse kant is mogelijk. De keuze hieruit bepaal je door te denken aan verschillende factoren zoals bijvoorbeeld: 1) Moet er een stoel aan de kopse kant komen? Zo ja, dan is een midden poot altijd handiger 2) Wil je je benen volledig kunnen strekken? Dan kies je voor een hoekpoot. 3) Heb je een eetkamerbank? Hiervoor zijn verschillende oplossingen mogelijk, Bij www.beton-tafels.com geven ze graag advies over jouw juiste combinatie, perfect passend bij jouw droom interieur. De hoogte van de betontafel is ongeveer 77cm.    

http://www.beton-tafels.com

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten