Eetbank vervaardigd uit rustiek eikenhout

VL wonen

Eetbank vervaardigd uit rustiek eikenhout 

Industrieel, dit woord is niet meer weg te denken als we het hebben over woninginrichting. Prachtige rustieke eiken meubels, gecombineerd met stoer staal. Bijna elke woning heeft tegenwoordig wel industriële accenten in huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een boomstamtafel met een zwart stalen onderstel, gecombineerd met een boomstam eetkamerbank, dit is toch de perfecte combinatie? 

 

Boomstambank, waar past hij niet? Grof massief eiken in combinatie met staal

Een Boomstam bankje met veel knoesten en een grove boomrand, gecombineerd met stalen bankpootjes in zwart of wit. Er zijn altijd wel een aantal plaatsen in huis waar zo’n bankje goed van pas komt. Wat denk je bijvoorbeeld van in de hal, onder de kapstok om je schoenen aan en uit te kunnen doen? Of aan de eettafel, om zo ruimte te besparen. Ook aan het voeteneind van jouw bed kan een stoere boomstamplank een heel gave touch aan jouw slaapkamer geven!

Door de lichte kleur van eikenhout te combineren met het rauwe van het staal, blijft de balans tussen stoer en knus goed behouden. Laat jij jouw bankje bijvoorbeeld behandelen met een Skylt lak? Deze lak zorgt voor een matte, transparante finish waardoor de originele kleur van het lichte hout behouden blijft.  

Kies jij voor een wit stalen onderstel in combinatie met een boomstambankje? Dit zal zorgen voor een iets verfijnder geheel wat bijvoorbeeld heel mooi te combineren is met een landelijk interieur. Bij Boomstam-tafels.com is er voor ieder wat wils!

 

Op maat gemaakt, perfect passend voor jouw inrichting.  

Je kent het wel, het perfecte plaatje uit een woonboekje. Jij hebt dit gezien en dit is waar jij voor gaat. Na wat passen en meten kom je erachter dat een bank in een standaard afmeting eigenlijk helemaal niet zo geschikt is voor de ruimte waarin je hem kwijt wilt, hoe los je dit op?

Doordat Boomstam-tafels een eigen productiebedrijf in Aalsmeer heeft is maatwerk mogelijk. Elke centimeter kan geproduceerd worden. Past in jouw ruimte bijvoorbeeld een bankje met leuning van 150cm beter dan een van 160cm, dit is geen enkel probleem. Zonder meerprijs op de standaard m2 prijs koop je bij Boomstam-tafels.com de bank van je dromen, helemaal op maat gemaakt in combinatie met een stalen bankpoot van Nordstahl.

 

De verschillende afwerkingen

Boomstambankjes zijn er in vele verschillende afmetingen en afwerkingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een plank met een rechte rand of een boomstam afwerking. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een facet omlaag of omhoog en je kunt het eiken blad laten borstelen.

http://www.boomstam-tafels.com

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten