Bij Industriele-tafels kun jij terecht voor jouw stalen bankpoten

VL wonen

Bij Industriele-tafels kun jij terecht voor jouw stalen bankpoten

Tegenwoordig is een eetbank niet meer weg te denken bij jouw industriele eettafel. Hoe makkelijk is het dat je soms wel het dubbele aantal personen aan jouw eettafel kwijt kunt bij het plaatsen van een bankje, in plaats van het gebruik van eetkamerstoelen.

Er zijn vele verschillende soorten eetkamerbankjes verkrijgbaar. Zo zie je tegenwoordig de klepbank ik vele interieuren weer opduiken. Ook is een boomstambankje niet weg te denken uit het hedendaagse interieur. Heb jij zelf een mooie houten plank maar ben jij nog opzoek naar hét ideale onderstel? Bij Industriele-tafels kun jij terecht voor vele verschillende modellen bankpoten, voor elke afmeting is er iets verkrijgbaar.

 

Eetbank in combinatie met een stoere eetkamertafel

Niet elke tafel is geschikt voor het plaatsen van een eetbank. Zo kun je bijvoorbeeld met een poot op de kopse kant niet altijd gemakkelijk aanschuiven. Voor het plaatsen van een eetbank aan jouw stoere eetkamertafel is het het meest ideaal om een middenpoot onder de tafel te hebben.

Combineer jouw tafelblad met een stoere, industriële middenpoot en je hoeft nooit meer na te denken over het kunnen inschuiven op jouw eetkamerbank. Zo is bijvoorbeeld een Matrix poot, een V poot of een Harp poot een ideale combinatie.  

 

Industrieel staal met de perfecte afwerking

Een industrieel interieur houdt in dat er ruwe materialen terug komen in jouw woning. Echter wil Industrieel niet zeggen dat materialen niet afgewerkt hoeven te zijn. Alle stalen bankpoten worden bij industriele-tafels afgewerkt met een mooie matte poedercoating. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een transparante poedercoating, een zwarte poedercoating of een witte poedercoating. Naast de stalen bankpoten voor inpandig gebruik zijn er ook verschillende verzinkte onderstellen, speciaal voor buitengebruik.

 

Bezorging en bevestiging van de stalen tafelpoten

De industriële stalen onderstellen worden naar u verzonden door DHL in kartonnen dozen. De bankpoten zijn hierdoor zeer gemakkelijk te vervoeren.  

Het bevestigen van de bankpoten kan iedereen. Op elk stalen onderstel zit een bevestigingsplaat met zowel sleuf- als ronde gaten. Voor een plank uit één stuk raden wij aan om houtdraadbouten of tellerkopschroeven te gebruiken. Gebruikt u losse planken zoals bijvoorbeeld steigerhout? Gebruik dan de kleine ronde bevestigingsgaten voor parkers.

 

https://www.industriele-tafels.com

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten