Een wandzwenkkraan biedt alleen maar voordelen aan

VL wonen

Heb je als ondernemer wel eens nagedacht over een wandzwenkkraan op de werkvloer? Je hoort verschillende medewerkers er over praten en je raakt zelf ook geïnteresseerd. Jullie hebben de kraan wel eens op de werkvloer gehad om te lenen, maar toch zit je eraan te denken om het zelf doen. Maar het is een behoorlijke investering die je maakt. Waarom zou je het nu doen? In deze blog hebben we een aantal voordelen uitgelicht waardoor je beter je keuze kunt maken over de kraan.

De kraan kan binnen en buiten gebruikt worden

Veel kranen hebben het nadeel dat ze gelabeld worden als buiten- en binnenkraan. Hiervoor moet je altijd twee aparte kranen bestellen als je een keer voor iets buiten en binnen wil hebben. Met een wandzwenkkraan heb je een groot voordeel dat deze buiten en binnen gebruikt kan worden. Dan zal je denken of het dan niet gevaarlijk is als hij buiten staat dat hij kan omvallen of iets met elektriciteit. Maar bij de wandzwenkkraan is daar over nagedacht en is het bijna onmogelijk dat hij kan vallen met harde wind, of dat de functies van de kraan niet meer werken omdat het regent.

Veel gewichtheffen in een keer

Sommige kranen kunnen maar één bepaald gewicht hebben en dan houdt het ook op. Met deze kraan weet je zeker dat je erg veel gewicht kwijt kan op een pallet, maar ook dat je het gewicht niveau van de lift kan aanpassen. Dit is een van de eigenschappen die veel kranen niet hebben, maar de wandzwenkkraan wel. Zo kun je tot maximaal 500 kilogram aan gewicht kwijt. Dat is erg veel vergeleken met andere kranen die maar maximaal 300 kilogram kwijt kunnen.

Nooit meer te hoeven huren bij andere bedrijven

Het allergrootste voordeel die je uit een wandzwenkkraan haalt is dat je nooit meer hoeft te huren. Het nadeel aan huren is namelijk dat je altijd in een wachtrij moet zitten en daarbij moet ze ook deze toevallig kwijt kunnen bij het externe bedrijf. Nu kun je hem altijd gebruiken wanneer je maar wil, en misschien zelf af en toe uitlenen als je nog wat extra wil verdienen. Kortom, het is een grote investering maar het is het zeker waard.

 

https://www.ekh.nl/nl/wandzwenkkraan

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten