De kracht van onze biologische bestrijding webshop

Heb jij een groentetuintje en vind jij het leuk om zelf groentes te verbouwen? Dan begrijpen wij dat heel goed, want het is ook hartstikke leuk om te doen. Werken in een groentetuin zorgt niet alleen voor heerlijke verse groente op je bord, maar tegelijkertijd is het ook zeer rustgevend. Het werkt ontspannend en het reduceert stress. Het nadeel is dat jij niet de enige bent die de groentes lekker vindt. Ook verschillende insecten vinden het heerlijk. Gelukkig vind jij bij Biogrowi producten voor de biologische bestrijding van insecten en ander ongedierte. In dit artikel gaan wij wat dieper in op de verschillende voordelen van de webshop.

Uitstekende klantenbeoordelingen

Uiteraard kan een webshop zelf wel stellen dat ze pure kwaliteit leveren, maar dan krijg je een beetje het ‘wij van wc-eend verkopen wc-eend’- praatje. Het zijn uiteindelijk de klanten die bepalen of een webshop goed of slecht is. Wij zijn dan ook trots op het feit dat wij zeer veel uitstekende klantenbeoordelingen hebben mogen ontvangen. Wij leveren namelijk ook service nadat de transactie is geweest. Wij zijn pas tevreden als onze klanten ook tevreden zijn en gelukkig gaat dit ontzettend goed. Op onze website vind jij een link naar de onafhankelijke recensiewebsite, zodat je het met eigen ogen kunt ervaren.

Ecologisch verantwoord

Bestrijdingsmiddelen zijn er in alle soorten en maten, maar wij verkopen enkel biologisch verantwoorde bestrijdingsmiddelen. Wij dragen het klimaat namelijk een warm hart toe en willen deze niet verder beschadigen. Dit gaat overigens verder dan alleen het verkopen van biologische producten. Bij het verzenden van de producten gebruiken wij kartonnen dozen en geen plastic.

Gratis verzendkosten bij een bestelling van €50 of meer

Heb jij meerdere bestrijdingsproducten nodig? In dat geval kan het aan te raden zijn om meerdere producten in één keer te bestellen. Wij nemen de verzendkosten op ons bij een bestelling van meer dan €50.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten