Een nieuwe taal leren op een andere manier

VL wonen

Een nieuwe taal leren: een introductie

Als u een nieuwe taal wilt leren dan kunt u op verschillende manieren te werk gaan. Er zijn slimme apps te vinden en ook op internet kunt u een heel eind komen. Het probleem met zelfstudie is dat het heel veel discipline vraagt. Ook is het lastig om specifieke vragen beantwoord te krijgen. U staat er toch een beetje “alleen” voor.

Een andere methode is klassikaal onderwijs, in deeltijd of, indien u er tijd voor heeft, in voltijd. Nadeel hierbij is dat u met andere mensen zit, die allemaal een ander niveau hebben. Klassikaal onderwijs voelt vaak niet efficient en zelfs onnatuurlijk, zeker op latere leeftijd. Dit veroorzaakt stress en frustratie. Graag maken wij u attent op een alternatieve vorm van een nieuwe taal leren: door middel van één-op-één lessen met diepe ontspanning / hypnose.

Hoe werkt een taal leren onder hypnose?

Een les onder diepe ontspanning / hypnose begint met gewoon luisteren naar de leraar. Deze vertelt in de te leren taal over een dagelijkse situatie, terwijl u op de achtergrond rustgevende muziek hoort. Beiden brengen u in een staat van diepe ontspanning/hypnose. U hoeft verder helemaal niets te doen, alleen luisteren. In de tweede fase wordt dezelfde tekst behandeld maar bent u weer “wakker”. U kunt dan interactief de leraar vragen stellen over de tekst. In de derde fase kunt u uw lessen opnieuw beluisteren en uzelf steeds verder verdiepen in de taal.

Voordelen

Uit onderzoek en dagelijkse praktijk blijkt dat het leren onder diepe ontspanning/hypnose snelle en goede resultaten geeft. Waarom?

  • Het is een efficiënte en krachtige manier om uw onderbewustzijn aan het werk te zetten
  • Het leerproces is natuurlijk, gemakkelijk en instinctief
  • Het is makkelijk, leuk, motiverend en moeiteloos
  • U kunt veel leren in een dag, doordat u een algeheel gevoel van welzijn en ontspanning heeft
  • U kunt zich op een ontspannen manier beter concentreren

Talen en locatie

De lessen worden 100% afgestemd op uw wensen en u leert direct het “hart”van de taal, zonder saaie grammaticalessen en eindeloos woordjes leren. De lessen worden gegeven in Den Haag en u heeft de keus uit vele Europese talen zoals Engels. Een cursus Engels Den Haag zorgt ervoor dat u op een perfecte manier met Engelstaligen kunt communiceren. Klik hier als u meer wilt weten over een cursus Engels Den Haag.

Would you like to learn Dutch and are you looking for Dutch courses Den Haag, here is a unique way to learn Dutch. Please click here to learn more about Dutch courses Den Haag or inquire about a free intake.

https://heartoflanguage.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten