Kosteloze hulp bij schulden voor zzp’ers en ondernemers

VL wonen

Zoek op tijd hulp bij schulden

Veel zzp’ers, ondernemers, uitzendkrachten en flexwerkers zijn zwaar getroffen door de coronacrisis. Hoewel de overheid, banken en deurwaarders steun verlenen en aflossingen opschorten, zijn veel mensen helaas in financiële moeilijkheden gekomen. Advies bij Schulden helpt kosteloos iedereen die behoefte heeft aan de begeleiding van een specialist in schuldenbewind, betalingsregelingen en betalingsachterstanden. Wacht niet te lang met hulp zoeken en vraag advies over de beste aanpak.

Gratis advies over schuldsanering zzp’ers

Problemen met betalingen aan schuldeisers, een deurwaarder op de stoep of te hoge uitgaven in verhouding tot een inkomen dat is afgenomen. Als de stabiliteit in uw financiële leven ver te zoeken is, dan staat Advies bij Schulden graag voor u klaar. Bent u een zzp’er? De adviseur analyseert uw probleem en beoordeelt welke soort hulp het beste bij uw situatie aansluit. Een zzp-schuldhulpverlener weet alles af van de manieren die er zijn om u van uw schulden af te helpen. Denk bijvoorbeeld aan een betalingsregeling, budgetbeheer of wettelijke of minnelijke schuldsanering zzp’ers.

Snel advies nodig bij schulden?

Als het u niet zelf lukt om uit de schulden te komen, neem dan contact op met Advies bij Schulden. Deze instantie zet graag haar kennis in om u te voorzien van de juiste hulp bij schulden. Een schuld kan door allerlei oorzaken ontstaan, bijvoorbeeld door kosten die u maakt na een scheiding, studiekosten, een belastingschuld of een lening of hypotheek. Of u nu een grote of kleine schuld hebt, u komt niet op een wachtlijst en krijgt meteen een persoonlijk adviseur die u advies op maat geeft.

In het geval van schulden zit u er uiteraard niet op te wachten om nog meer kosten te maken. Gelukkig kan Advies bij Schulden u hulp bij schuldenproblematiek aanbieden zonder dat u hiervoor een rekening krijgt. Bespreek snel uw situatie met een adviseur en profiteer van een eerlijk, betrouwbaar en vakkundig advies!

https://adviesschulden.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten