Een brommobiel in de stad Utrecht

VL wonen

Het rijden met een brommobiel

Wanneer u in een grote plaats woont en u moet boodschappen doen bij slecht weer, dan is het fijn dat u met eigen vervoer kunt gaan. Op zo’n moment is een kleine auto een ideaal vervoermiddel. Bent u niet in het bezit van een autorijbewijs, dan zou u een brommobiel kunnen aanschaffen. Voor het rijden in een brommobiel heeft u geen autorijbewijs nodig, maar is een bromfietsrijbewijs voldoende. Ondanks dat een brommobiel een hele kleine auto is, is hij zeker niet goedkoop. De prijzen lopen uiteen van ongeveer €10.000 tot €15.000 Maar als u in het bezit bent van een brommobiel, zit u wel lekker binnen.

Een brommobiel leasen

Wanneer u wel graag een brommobiel zou willen hebben, maar het bedrag vindt u te hoog om dat in een keer uit te geven, kunt u een brommobiel leasen. Voor een vast bedrag per maand kunt u daardoor een brommobiel rijden. Het maandbedrag kan worden aangepast op de wensen die u heeft. Het onderhoud en reparaties, die er kunnen zijn door technische storingen, zijn allemaal bij de leaseprijs inbegrepen.

Een brommobiel Utrecht

Wanneer u in Utrecht woont, is een brommobiel ideaal. Door brommobiel Utrecht kunt u heerlijk en veilig door de stad rijden. Door Brommobiel Utrecht heeft u geen parkeerproblemen. Een brommobiel is voorzien van een airbag, parkeersensoren en een airco. Voordat u gebruik maakt van een brommobiel, moet u zich wel eerst goed laten voorlichten waar u mag rijden. Het is niet de bedoeling dat u met een brommobiel op het fietspad gaat rijden. Dat zou te veel plaats innemen en gevaarlijk zijn voor de fietsers.

Rijbewijs voor een brommobiel

Voor het rijden van een brommobiel heeft u dus geen autorijbewijs nodig, maar een AM-rijbewijs (bromfietsrijbewijs). U moet daarvoor het theorie-examen afleggen voor de bromfiets. Ook het praktijkexamen van de bromfiets moet u afleggen voor een brommobiel. Op het rijbewijs komt te staan dat u geslaagd bent voor het AM4 rijbewijs. De 4 betekent dat u voor een vierwieler geslaagd bent.

https://www.brommobielutrecht.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten