Drie redenen waarom jij een marmeren vaas wilt hebben!

VL wonen

Je denkt bij een nieuwe vaas misschien nog niet direct aan een uitvoering in marmer. Toch is dat helemaal nog geen gek idee. Het marmer van de vaas zorgt dan zelf al voor een visueel spektakel, wat samen met bijvoorbeeld bloemen alleen maar mooier wordt. Zo blijf je met elk bosje bloemen ook opnieuw genieten van je vaas. Een marmeren vaas kun je gemakkelijk online bestellen. Aanbieders zoals IndoMarmer hebben een ruime keuze uit allerlei verschillende soorten vazen. Waarom deze vazen nou nog meer zo goed zijn?  We leggen het je uit aan de hand van drie belangrijke eigenschappen.

 

Genoeg keuze uit ontwerpen

Zo veelzijdig als een marmerpatroon kan zijn, zijn ook de uitvoeringen van de verschillende vazen. Er zijn honderd-en-één opties mogelijk. Zo zijn er roosvaasjes, parapluvaasjes of meer standaard vaasjes beschikbaar. Ook makkelijk: sommige vazen komen direct in een set van twee, zodat je meteen een mooie combinatie hebt! Je kunt je nieuwe vaas daarmee goed laten passen in de rest van je interieur. Of je nu klassiek of modern woont, marmer vult je huidige woonsmaak altijd perfect aan. In beide gevallen zal je nieuwe marmeren vaas gaan stralen.

 

Meerdere kleuropties voor de perfecte match

Ook de kleuren van de marmeren vazen kunnen je interieur fantastisch aanvullen. Er is namelijk een breed palet aan kleuren beschikbaar. Zo krijg je je marmeren vaas ook in die ideale tint. Dat begint al bij de basiskleuren van marmer: grijs, zwart en crème. Deze kleuren kom je veruit het meest tegen en geven je dus ook de meeste opties. Zoek je liever iets unieks of kleurrijks? Kies dan voor een vaas uit riviersteen, onyx of eentje van rood marmer.

 

Uitmuntende kwaliteit door hoogwaardig marmer

Dan misschien nog wel het grootste voordeel van een marmeren vaas kopen. Een marmeren vaas ziet er niet alleen qua ontwerp en qua kleur altijd mooi uit, maar je geniet ook van alle voordelen die marmer zelf met zich meebrengt. Zo is daar als eerste al het feit dat je het ontzettend makkelijk schoon kunt maken. Na elk gebruik sta je dus niet lang te schrobben voor de vaas weer schoon is. Met een vochtige doek wrijf je alle vuiltjes er gemakkelijk af. Daarnaast is marmer ook hartstikke duurzaam. Je kunt dus jarenlang genieten van je marmeren vaas. Voor kleine krassen of deuken hoef je niet bang te zijn, aangezien marmer erg slijtvast is. Zo geniet je nog langer van je vaas!

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten