Dit zijn dé trends op het gebied van laminaat

VL wonen

Dit zijn dé trends op het gebied van laminaat

 

Laminaat is nog steeds een veelgekozen vloer omdat het snel en eenvoudig te leggen is. Met het juiste gereedschap is zelf een laminaatvloer leggen een eitje. Vandaag de dag is laminaat te verkrijgen in tig verschillende kleuren, soorten en maten. Ga je voor een echte houtlook, een moderne betonlook of toch een sierlijk visgraatpatroon? Een zwarte of witte vloer, een vloer in kleur of één met een mooi whitewash effect? En wist je dat je nog veel meer kunt met laminaat dan het als vloer te gebruiken? Laminaat kent misschien wel meer toepassingsmogelijkheden dan je op het eerste gezicht zou denken. Het is een zeer licht materiaal dat op verschillende manieren is in te zetten. Wil jij weten wat momenteel dé trends zijn op het gebied van laminaat? Lees dan even verder want in deze blog leggen wij jou dat allemaal uit!

 

Duurzaamheid hoog in het vaandel

 

Duurzaamheid neemt een steeds belangrijkere rol in binnen onze maatschappij. Mensen kiezen er steeds vaker voor om bewuster en beter met het milieu om te gaan. Wat dat betreft is een laminaatvloer een relatief duurzame keuze omdat het voor een groot deel uit gerecyclede materialen kan worden gemaakt. Bij een partij als Bebo Parket kun je mooi en kwalitatief goed laminaat kopen.

Sierlijk visgraatpatroon

 

Wat betreft de uitstraling van het laminaat is een sierlijk visgraatpatroon helemaal in op dit moment. Een visgraatpatroon wordt trapsgewijs neergelegd en kan van verschillende materialen worden gemaakt, waaronder PVC en laminaat. Doordat je de keuze hebt in materiaalsoort, kun je voor ieder doel en beoogd gebruik een vloer neerleggen in een mooi visgraatpatroon. Zo kun je een zeer luxe uitstraling creëren zonder dat dit meteen een hoop moet kosten.

 

Whitewash is helemaal hot

 

Steeds meer mensen kiezen voor een vloer in whitewash. Whitewash laminaat heeft een lichte en neutrale kleur waardoor deze in vrijwel ieder interieur goed tot zijn recht komt. Door het whitewash laminaat in een kleine ruimte te leggen, lijkt deze ruimte optisch groter. Met whitewash laminaat kun je dus een hele ruimtelijke en open sfeer creëren.

 

Ga aan de knutsel met laminaat

 

Knutselen met laminaat. Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar het is wel heel goed mogelijk. Heb je nog enkele stukken restmateriaal over? Gooi deze dan niet meteen weg! Want dit restmateriaal kun je heel goed gebruiken voor bijvoorbeeld lambrisering of gebruik het om eens wat moois te knutselen samen met je (klein)kinderen. Maak bijvoorbeeld een mooi dienblad of een sierlijke lijst voor om je foto’s of spiegel.

https://www.beboparket.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten