De nieuwste trends op het gebied van kantoorinterieur

Ben jij de eigenaar van een bedrijf en wil je een gloednieuwe look aan je afdelingen geven? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij kunnen het al voor ons zien. Jij bent de oude stijl van de afdelingen helemaal zat en bent op zoek naar iets nieuws. Maar elke keer kom je er maar niet uit wat je wil en wat ook goed bij je merk past. Daarbij wil je ook meegaan met de tijd, wat moet je doen? Deze blog is speciaal voor jou geschreven, omdat wij hierin de nieuwste trends vertellen op het gebied van kantoorinterieur.

Hoe strakker de werkplek, hoe beter

Je ziet weleens van die kantoorpanden die er erg slordig uit ziet en totaal niet georganiseerd. Alle papieren slingeren rond het kantoor en iedereen spullen liggen op allerlei plekken waar het allemaal niet hoort. Daarom zijn bijvoorbeeld ladekasten op iedereens bureau ideaal om in te investeren, omdat ze dan alles netjes kunnen organiseren. Sowieso is een strak design heel fijn als bedrijf. Je weet dan direct waar de grenzen zijn van werk en waar mensen zich kunnen relaxen. Daarbij is het ook netjes voor al ser gasten op bezoek komen.

Een huiskamer gevoel als lunchhoek

Als je al de hele ochtend druk bezig bent met werken, is het wel even lekker om ergens anders te gaan lunchen en te kletsen met collega’s. Maar sommige collega’s kunnen niet de rust vinden en blijven eigenlijk nog doorwerken. Dan is het design van een huiskamer gevoel echt een grote verbetering. Ze kunnen daar heerlijk even op een bank zitten en een grote mooie tafel even eten. Daarbij zijn voetbaltafels altijd een goed idee om heerlijk even afleiding te zoeken. Maar het idee van een huiskamer wordt sneller geassocieerd met relaxen.

Personalisatie is populair

Als iemand een vaste werkplaats heeft, is het wel leuk om deze plek hun eigen te maken. Zorg er daarom voor dat als iemand begint met werken, dat ze deze kans kunnen krijgen. Bijvoorbeeld door een gepersonaliseerde pennenbak of een mini bord op hun bureau waar ze zelf van alles kunnen ophangen. Zo wordt het toch hun plekje om heerlijk te kunnen werken.

 

https://www.eurodesk.nl/interieurontwerp/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten