De nieuwste kinderbehang trends van 2021

Het kiezen van een geschikte kleur voor de kamer van uw kind kan een lastige taak zijn, maar het is niet voor niets aangezien kleuren een enorme invloed hebben op onze stemming. Kinderen zijn er nog gevoeliger voor de invloed ervan.

Een studie uitgevoerd aan de Universiteit van Sydney suggereerde bijvoorbeeld dat de kleur geel baby’s meer aan het huilen maakt, waarschijnlijk omdat het overmatige stimulatie genereert die de meest gevoelige kleintjes kan treffen. Integendeel, andere kleuren, zoals blauw, werken kalmerend.

Perfect behang om de kinderkamer persoonlijkheid te geven

Traditioneel werd het aanbevolen om kinderkamers met pasteltinten te schilderen omdat het meestal ontspannende kleuren zijn, maar nieuwe trends in interieurontwerp bieden meer gewaagde en leuke ideeën die vooral interessant zijn om een ​​kinderkamer te versieren zonder te overweldigen.

Behang, dat de laatste jaren weer een trend is geworden, heeft eindelijk de kinderkamers bereikt om de motieven en kleuren die exclusief leken voor textiel accessoires over te brengen op de muren. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus je zult zonder moeite het ideale behang vinden voor de kamer van je kleintje op behangdeals.nu . We stellen echter enkele trends voor die dit jaar zullen stampen:

Behang met kindermotieven

Je kunt op zeker spelen door te kiezen voor een traditioneel ontwerp dat opnieuw is uitgevonden: kinderbehang met leuke motieven. Er is van alles te zien, van tere wolken en stralende sterren tot schattige kabouters en schattige dieren.

Ruimte voor natuur

De natuur vraagt ​​om de kinderkamer binnen te gaan. Of het nu gaat om kleurrijke retro-design bloemen of fantasievolle bloemen met zachtere, meer gestileerde lijnen, er zijn veel manieren om deze motieven in een kinderkamer te verwerken. Al deze soorten zijn te vinden op behangdeals waar je ook nog is de beste deals kunt krijgen. Je kunt een subtiel patroon kiezen dat een delicate allegorie wordt aan de plantenwereld of de bloemen opvallen door ze een centraal punt van de kamer te maken.

Wat moet je weten om het behang te kiezen?

Achtergronden zijn de afgelopen jaren enorm geëvolueerd. Nu zijn er meer resistente modellen en er zijn zelfs behangsoorten die, als ze zijn verzegeld, kunnen worden schoongemaakt met een vochtige doek of spons en een sopje.

Was bestendig behang is meestal van de niet-geweven soort die is samengesteld uit een textielbasis en een vinyl laag, dus ze zijn zeer goed bestand tegen slijtage veroorzaakt door de zon en vochtigheid. In feite worden ze aanbevolen voor ruimtes met veel gebruik en kinderkamers.

Er zijn ook papieren die kunnen worden afgepeld zonder te weken en die geen sporen achterlaten op de muur, een belangrijk detail waar u rekening mee moet houden wanneer u het moet vervangen. Daarom, afgezien van het ontwerp, moet u, voordat u een behang koopt, naar het etiket kijken, de weerstand, het onderhoud en de manier van aanbrengen op de muur.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten