Haal geluk in huis

Beeldt u in: u loopt uw huis binnen en u wordt verwelkomd door de heerlijke fleurige geur van een prachtige bos bloemen. Wordt u daar ook zo vrolijk van? Zeker tijdens deze grijze dagen kunnen we wel een zonnestraaltje in huis gebruiken. Behalve dat de bloemen chique en mooi staan, stralen ze positiviteit uit en zuiveren ze de lucht. Het is daarom niet meer dan logisch dat u gelukkiger wordt als u bloemen in huis hebt staan. Kunt u niet wachten om uw huis op te vrolijken met een kleurrijk boeket? U kunt heel gemakkelijk bloemen laten bezorgen, zodat u in deze coronatijd niet naar buiten hoeft.

Laat uw huis lachen

Met een mooie bos bloemen kunt u de uitstraling van uw huis helemaal veranderen. Gaat u voor een vrolijke en warme sfeer? Dan raden we een kleurrijk boeket aan met bijvoorbeeld zonnebloemen en gerbera’s. Wilt u een kalme en frisse omgeving, dan raden we een wit of pastelkleurig boeket met bijvoorbeeld fresia’s en lelies aan. U kunt zelf bloemen combineren of reeds samengestelde boeketten bestellen.

 

Lang van bloemen genieten

Om uw huis op te vrolijken, en daarmee ook uzelf, heeft u zeker geen groene vingers nodig. Hoe u een boeket lang mooi kunt houden is niet onder de roos. Op deze manier kunt u uw bos bloemen zo lang mogelijk laten stralen:

–          Snij de stengels goed schuin af

–          Laat geen bladeren in het water hangen

–          Gebruik de plantenvoeding in combinatie met een druppeltje frisdrank (ja, frisdrank!)

–          Zorg voor vers, ietwat lauw water

–          Geniet met volle teugen

 

Verwen uzelf!

Er is niks negatiefs aan bloemen; de mooie kleurtjes, de lekkere geur, de gezelligheid, de luchtzuivering en ga zo maar door. Wilt u ook elke andere week een verse bos bloemen op uw tafel hebben staan? DeBloemist.nl heeft een groot assortiment aan prachtige bloemen en voorgebonden boeketten. U kunt de bloemen laten bezorgen, thuis maar ook bij familie of vrienden!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten