Doorzichtig tafelzeil dé trend van nu

Wat voor tafeltextiel heb jij momenteel op tafel liggen? Of heb je helemaal niks op je tafelblad?

Het is altijd aan te raden om in ieder geval tijdens het eten of tijdens het knutselen met kinderen aan tafel, een kleed op tafel te hebben. We horen maar al te vaak dat er per ongeluk met spaghetti op tafel is geknoeid en dat de rode saus in de hoogglans tafel is gaan zitten. Of dat de kinderen met watervaste viltstiften per ongeluk op de tafel hebben getekend. Met een tafelkleed voorkom je dit soort dingen. Bovendien zorgt het voor sfeer in huis.

Ik wil een tafelkleed waar ik doorheen kan kijken

Een tafel koop je natuurlijk niet voor niets. Ja, natuurlijk, de belangrijkste factor is dat deze gebruiksvriendelijk is. Maar je kiest ook voor een bewuste eettafel omdat je die zo mooi vind. Leg je een tafelkleed of tafelzeil op je tafel, dan is van het dessin niet veel meer te zien. Daarom willen steeds meer mensen wél het gemak van een tafelkleed, maar eigenlijk ook het zicht op de tafel behouden. Ze zoeken dus als het ware een tafelkleed waar je doorheen kunt kijken.

Doorzichtig tafelzeil is de oplossing

Doorzichtig tafelzeil is hierin de oplossing. Doorzichtig tafelzeil is gemaakt van pvc, maar niet te vergelijken met bijvoorbeeld het materiaal van een plastic tas. PVC tafelzeilen zijn veel dikker. En ze zijn transparant, je kunt er heel goed doorheen kijken. Een transparant tafelzeil valt heel mooi en soepel om het tafelblad. Het fijne is dat je hiermee de sfeer van je interieur blijft behouden. Je zou de hoeken eventueel kunnen verzwaren met een tafelkleedklem, maar persoonlijk zou ik daar niet voor kiezen omdat ik het misschien storend vind overkomen. Met een doorzichtig tafelkleed blijf je dus gewoon je tafel zien, maar profiteer je wel van alle gemakken die tafelzeilen bieden. Voor het geld hoef je het niet te laten want doorzichtige tafelzeilen zijn helemaal niet zo duur. Bij Hiptafelzeil bijvoorbeeld betaal je maar 5 euro per halve meter. Voor een paar tientjes heb je dus al een mooi transparant zeil in huis waar je veel plezier van zult beleven.

 

Gezellig aan tafel met een hippe thermoskan

Als je eenmaal een gezellig tafelzeil hebt uitgekozen, wil je natuurlijk niet met een saai servies voor de dag komen. Het servies van Blond Amsterdam is voor vele mensen echt een aanwinst. En hoewel dit servies erg druk oogt, kan het heel goed gebruikt worden met het doorzichtige tafelzeil. Deze heeft immers een hele egale look. Naast het blond servies zijn er natuurlijk nog veel meer leuke keukenspullen voor op tafel te koop. Heb je de Frusqo thermoskan wel eens gezien? Dat is een leukertje hoor. Dat is een thermoskan die niet zo stijfjes is. Gewoon lekker modern en verkrijgbaar in heel veel hippe kleurtjes. De frusqo thermoskannen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is er het model met het vogeltje op de dop. De thermoskan met de pauw of de dop. En de hippe kitsche soorten zonder figuurtjes op de dop. De thermoskannen zijn onder andere verkrijgbaar bij Bol.com en Presentsathome.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten