De beste meubelmaker in Enschede

VL wonen

In deze moderne tijd zijn er haast geen bekwame meubelmaker Enschede meer te vinden, maar in Enschede hebben we ze nog en hebben iets meer als 35 jaar ervaring op dat gebied. Het is ons specialiteit en we geven elk klant waar die om vraagt. Heb je iets oud en uniek die je wenst op te frissen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Uw meubel wordt behandeld als te zijn nieuw en uniek. Je krijgt dan de stoel, tafel of bank terug die je van je overgrootmoe gekregen hebt en die zoveel waarde heeft. We zijn te vertrouwen op dat gebied en geven elke klant waar die om vragen natuurlijk. Met oog voor detail gaan we aan de slag met uw meubelstuk om het weer in de originele staat te brengen, zodat uw meubelstuk weer volledig tot zijn recht komt in uw interieur. Ook voor nieuwe meubels op maat kunt u bij ons terecht we ontwerpen en realiseren het meubel van A tot Z. De meubelmaker in Enschede staat u bij, bij elk besluit of advies die u nodig heeft wat uw meubels betreft. De meubelmaker in Enschede staat voor een ieder klaar en staat u ook bij met raad en daad.

Meubelrestauratie en meubelreparatie in Enschede.

We hebben daar speciale technieken voor. We hebben een heel uitgebreide machinepark en zorgen er natuurlijk voor dat elk meubel tot zijn recht komt. Een aantal van onze technieken zijn uniek en door jarenlange ervaring ontwikkeld om zo met alle zorg ook ambachtelijke antiek restauratie te kunnen uitvoeren en op deze wijze resultaten te behalen die met moderne technieken niet mogelijk zijn om zo antieke meubels weer te laten herleven.Uit ervaring weten we ook dat er toch mensen zijn die van unieke dingetjes houden en die worden ook gekoesterd. Het is altijd mooi te zien hoe die oude stoel weer tot leven komt. Zo een meubelstuk kan weer stralen en echt tot zijn recht komt. Het meubelmaker in Enschede is heel goed uitgerust zoals u dat kunt ervaren. Als trouwe meubelmaker in Enschede weet een ieder van de regio waar ze terecht kunnen voor top kwaliteit meubels.

Wat zijn onze diensten?

Als meubelmaker bieden we verschillende diensten aan. Je zou voor alles wat we opnoemen bij ons terecht en spijt zul je nooit en te nimmer krijgen. Als meubelmakers doen ook aan Kruis Plakroedes, Interieurbouw, Profiellijsten,Plinten, Restauratie en reparatie, Meubels op maat, Kozijnen, deuren en ramen, Halffabricaten,Betimmeringen,Luike.

Kortom alles wat met meubelmakerij te doen heeft staan we open en klaar voor. Voor de beste kwaliteit en goed werk? Neem gerust contact met ons op.Meubelmaker in Enschede staat bekend om zijn trouwe diensten.Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten