VL Wonen
Wonen in een appartement

Breng Ibiza naar jouw interieur

De zomer is inmiddels aangebroken, dit betekent dat we veel tijd door zullen brengen in de tuin. Warme zomeravonden, borrelen met vrienden en familie of gewoon heerlijk genieten in de zon. Dat we veel buiten leven, betekent niet dat we ons interieur moeten vergeten. Door Spaanse invloeden toe te voegen aan jouw interieur, haal je zeker de zomer in huis.

Ibiza vibes

Wie wil nou geen Ibiza gevoel creëren in huis? Een ontspannen en aangename sfeer met comfortabele meubels en een relaxte uitstraling. Een oase aan rust door het gebruik van natuurlijke materialen, veel wit en wat leuke bohemian accenten. Daarnaast is verlichting ook heel belangrijk. Door mooie grote hanglampen te plaatsen zorg je niet alleen voor fijn licht, maar ook nog eens voor ontzettend veel sfeer.

Rust, natuurlijk en sfeervol

De Ibiza-stijl heeft vaak een vrij rustige basis van beige en witte tinten. Deze basis wordt versterkt door veel kleurrijke accessoires. Deze accessoires komen dan ook maar al te goed naar voren. Ook zijn natuurlijke materialen zoals: hout, riet en bamboe, niet weg te denken bij een Ibiza interieur. Deze materialen zijn absolute sfeermakers. Ook planten, gedroogd, hangend of staand, doen het altijd goed om extra sfeer te geven aan je interieur.

Mix and match

De Ibiza-stijl is gemakkelijk te combineren met andere woonstijlen, maar de Bohemian stijl sluit er wel heel goed bij aan. Ibiza staat symbool voor blauw, wit en rust terwijl de Bohemian stijl zorgt voor de nodige sfeer en kleur. Denk aan kleurrijke aankleding zoals kleedjes, kussentjes, franjes en printjes. Je kunt deze stijlen volop met elkaar mixen waardoor het een speelse look krijgt.

Wil jij nou ook het hele jaar voelen alsof je op vakantie bent? Zodat je niet alleen buiten, maar ook binnen heerlijk kunt ontspannen in Ibiza sferen? Neem dan snel een kijkje op de webshop van Sohome. Zij hebben een uitgebreid assortiment dat goed matcht met deze Spaanse invloeden. Tevens beoordelen klanten Sohome met ruim een 9! Ben je benieuwd wat andere klanten over hen schrijven? Bekijk dan hier de reviews.

Gerelateerde artikelen

Internationaal transportbedrijf Sintrex: flexibel en veel kennis van zaken

Een hypotheek, wat is dat en hoe werkt het?

Speel zelf voor loodgieter met de sifron

Met kantplank geïsoleerd is dat verstandig?

Dingen die je niet moet doen voor het slapen gaan

Bedrukte koffiebekers