Koel de zomer doorkomen tips

VL wonen

Na een ellendig lange periode van kou, wind en regen is het nu dan eindelijk tijd voor iets anders, namelijk; zon en warmte. Samen met de huidige versoepelingen betekent dit een prachtige zomer. Enkel gaan deze versoepelingen niet zo snel zoals iedereen zou willen. Dit geldt waarschijnlijk ook voor u. Dit houdt onder andere in; nog langer thuiswerken, nog meer lange dagen thuis, geen lekkere vakantie in een all-inclusive hotel met een koele slaapkamer, etc. Hoe houdt u het dus nu eigenlijk een beetje koel binnen? Aan de hand van deze tips kunnen wij u hopelijk een beetje op weg helpen.

 

Tips voor een koele nacht 

Om de nacht een beetje koel door te komen (en uzelf dus een goede nachtrust gunt), is het van belang om te beginnen met een koude basis. Dit kan bijvoorbeeld een matras zijn met coolgel. Coolgel zorgt voor meer ventilatie in uw matras. Dit, ter vergelijking met het standaard traagschuim. Een matras met coolgel is echter vrij prijzig, maar ook met lichtgewicht beddengoed (inclusief het kussen) creëert u meer ventilatie en dus een koelere omgeving. Een andere tip voor een koele nacht is om te veranderen van slaapplek en bij voorkeur een plaats op een goed geventileerde plek (verschuif bijvoorbeeld uw bed eens naar het raam toe). Een andere tip is om alleen te slapen. Een mens geeft namelijk lichaamswarmte af. Door alleen te slapen voorkom je dit. Tot slot de laatste tip; verander uw eetpatroon. Door vaker kleinere maaltijden te eten of koude producten te eten, produceer je minder warmte. Hierdoor blijft u koeler. Ook gedurende nacht.

Houd het koel binnen

U heeft uzelf nu voorzien van een koele nacht en daarmee een koele nachtrust. Dit houdt in dat u vol energie kunt beginnen met uw thuiswerkdag. Maar hoe houdt u het nu eigenlijk binnen koel? U kent vast wel de bekende tips; houdt alles overdag dicht, sluit de gordijnen en gooi alles in de ochtend/avond open. U weet waarschijnlijk ook dat niet al deze tips helpen. Een andere manier om het koel binnen te houden is door de aanschaf van een airco. Maar wat komt er kijken bij een airconditioning kopen?

Airconditioning kopen

U hebt besloten om een airconditioning te kopen, maar waar koopt u deze precies? U kunt natuurlijk kiezen voor een goedkope verrijdbare airconditioning, maar (met het vooruitzicht op warmere zomers door de opwarming van de aarde) kunt u er ook voor kiezen om uw airconditioning professioneel te laten installeren. Zo kunt u dit bijvoorbeeld door kouveld-airconditiong laten uitvoeren. Zij zijn een specialist op het gebied van airconditioning installaties. Zo ook voor die heerlijke (wat u gewend bent) airconditioning kantoor. Nu uw huiskamer uw kantoor is, is een airconditioning net zoals op kantoor ook zeker geen overbodige luxe. Zo is bewezen dat met een airconditioning kantoor, de productiviteit omhoog gaat. Twijfel daarom dus niet en gun uzelf een airconditioning in huis. En twijfelt u nog teveel? Vraag dan gewoon een vrijblijvende offerte aan bij kouveld-airconditioning!

https://www.kouveld-airconditioning.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten