Boerencampings

Ooit, lang geleden, kwam een slimme boer op het idee dat je in een weiland niet alleen koeien kunt houden. Je kunt er ook mensen laten kamperen. In het begin was de boerencamping nog best primitief. Alleen de die-hard liefhebbers van het plattelandsleven zouden er hun rust vinden. Maar in de loop der jaren is de boerencamping uitgegroeid tot een volwaardige vakantiebestemming.

Inmiddels zijn er in Nederland al 1200 SVR campings. De SVR (Stichting Vrije Recreatie) is een stichting die zorgt dat aangesloten boerencampings goede kwaliteit bieden. De moderne boerencamping is perfect voor de gestresste stadsbewoner én goed nieuws voor de boer.

Denk je maar eens in hoe het zou zijn om niet wakker te worden van vrachtwagens of gillende trams, maar van tevreden loeiende koeien. En zou het niet fijn zijn als de kinderen de tablet even laten liggen om leuk met de schaapjes te spelen?

Stap in de auto en rijd één á twee uurtjes naar het oosten voor één van de ruim opgezette boerencampings in Overijssel. Lekker veel ruimte én alle rust van het platteland. Bovendien: veel faciliteiten en speelvoorzieningen. Wie wil dat nu niet? En als je de prijzen van de boerencampings ziet sla je vanzelf de hand voor de mond. Zó goedkoop? Dat kan toch helemaal niet? Zeker wel!

Of je nu een boekje wilt lezen voor de tent, koeien wilt melken of lekker wil spelen op de hooizolder; op boerencampings heb je een absolute toptijd! Kijk vandaag nog voor een mooie boerencamping zodat jij heerlijk van je welverdiende vakantie kunt genieten.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten