Bij Deens Wonen & Design doe je inspiratie op voor je interieur

Heb je behoefte aan een frisse wind door je huis? Wij ook! Daar gaan we: ramen open en naar www.deens.nl. Laat het goed doorwaaien terwijl je op zoek gaat naar een nieuwe eethoek, extra bijzettafeltjes en luxe opbergdozen.

Wat denk je van een ronde eettafel? De voordelen zijn talloos:

-in vergelijking met een rechthoekige tafel heb je meer tussenruimte en bewegingsvrijheid;

-iedereen zit op even grote afstand van elkaar, dit stimuleert de onderlinge gesprekken;

-de ronde vormgeving zorgt voor een speelse én karakteristieke uitstraling.

Merken die ronde tafels aanbieden zijn onder meer HKliving, Madam Stolz, MUST living, Nordal en ferm LIVING. We nemen de Pillar White van HKliving als voorbeeld. Een wit model, want dat zorgt voor ruimte en rust. De tafel is gemaakt van sungkai hout en MDF. De diameter is 140 cm, de hoogte 75 cm. Met een natte doek houd je de Pillar schoon. Wil je meteen ook een nieuwe lamp voor boven de tafel? We kunnen een It’s About RoMi hanglamp van harte aanbevelen.

Een of meerdere bijzettafels komen altijd van pas. Je kunt er een bloemenvaas op plaatsen of een stapeltjes boeken / tijdschriften. Een bij-zetter kan verder dienst doen als vaste plek voor je tablet, telefoon, sleutels, portemonnee et cetera. We doen een suggestie: twee tafels van Madam Stolz met genoeg ruimte voor een lamp, een paar geurkaarsen en je draadloze speaker(s). De ronde tafeltjes zitten aan elkaar vast, de een iets hoger dan de ander. Ze zijn gemaakt van messing en glas. De tafelbladen hebben een diameter van 70 en 49 cm en een hoogte van respectievelijk 35 en 30 cm. In het midden overlappen ze elkaar deels. Misschien is een mooie mand handig? Een ronde rotan schaal van House Doctor komt met z’n natuurlijke look volledig tot z’n recht komt op de bijzettafel. Heel veel kleine accessoires berg je er in op. Om de muur achter de bijzettafel wat extra allure te geven een tip: hang een Urban Cotton wandkleed op.

Qua opbergdozen wijzen we je tot slot op de collectie glazen boxen van Deens. Met name voor sieraden zijn deze uiterst geschikt. Je kunt ze allemaal bekijken en vergelijken op Deens.nl. Kijk onder producten bij opbergdozen en vervolgens glazen boxen.

 

http://www.deens.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten