Opslag Leeuwarden

Heb jij spullen over die je nergens kan opslaan? Of zit je in de overgang naar een nieuwe woning en moet jij al jouw spullen tijdelijk opslaan? Er kunnen tal van redenen zijn waarom jij een opslaglocatie nodig hebt. In Leeuwarden zijn er meerdere mogelijkheden, maar voor opslag Leeuwarden zetten wij de mogelijkheden voor je op een rijtje. Je hebt in Leeuwarden meerdere bedrijventerreinen met loodsen, waar jij je opslag kwijt kunt, maar wat zijn nu de beste opslaglocaties in Leeuwarden?

 

Waar kan ik mijn opslag allemaal kwijt in Leeuwarden?

Er zijn meerdere locaties waar jij al jouw spullen kwijt kan, dit kan zijn op een van de bedrijventerreinen in de hoofdstad van Friesland. Waar je bijvoorbeeld meerdere loodsen hebt, ook wel boxen genoemd, die verhuurd worden. Maar het kan ook zijn bij een bedrijf, die intern een bepaalde ruimte over hebben. Hieronder een rijtje met waar jij je opslag in Leeuwarden kwijt kan.

 

Mogelijkheden opslag Leeuwarden:

 

  • Bedrijventerrein de Hemrik;
  • Bedrijventerrein de Zwette;
  • Bedrijventerrein de Zwette VI;
  • Bedrijventerrein Frisia (Grou; gemeente Leeuwarden).

 

Archiefopslag

Maar zoals eerder vermeld zijn er ook een aantal bedrijven waar jij je inboedel kwijt kan. Het kan bijvoorbeeld gaan om een kantoor, waarbij jij de ruimte hebt voor archiefopslag of zelfs containeropslag in een grote interne ruimte van een groothandel, bijvoorbeeld. Ook kun je denken aan bijvoorbeeld een boerderij, zeker in de gemeente Leeuwarden zijn daar ook goede mogelijkheden voor het opslaan van je spullen. Zo is er eigenlijk altijd wel plek voor jouw inboedel.

Het is wel goed om je altijd te laten informeren over de mogelijkheden; hoe lang het er kan staan en naar de kosten. Uiteraard moet je ook verzekerd zijn van het goed waarborgen van de opslag. Niet dat er water kan lekken bijvoorbeeld. Sluit hiervoor ook altijd een contract af, zodat je verzekerd bent van een goede waarborging. 

 

http://www.bandsmabultje.nl/opslag

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten