Bestel uw kartonnen opbergdozen bij Dozenhal

VL wonen

Bent u op zoek naar kartonnen opbergdozen? Zit u midden in een verhuizing of heeft u kartonnen opbergdozen nodig voor in uw magazijn? Bij Dozenhal vindt u een ruim assortiment aan kartonnen opbergdozen in verschillende formaten. Voor elke situatie kunt u bij ons een geschikte kartonnen opbergdoos vinden met de keuze uit meer dan 2500 formaten. Kunt u dan toch uw gewenste formaat niet vinden in ons enorme assortiment? Laat dan simpelweg uw kartonnen opbergdoos op maat maken. Hierbij is ook de mogelijkheid om deze te laten bedrukken met een kleur en of een logo. De volgende werkdag worden deze al door ons bij u bezorgd door onze eigen transportmiddelen. Deze service en ons ruime assortiment bieden wij aan u aan voor een voordelige prijs. Bij ons kunt u op simpele wijze uw bestelling online plaatsen door in onze online dozenzoeker uw bestelling samen te stellen. Hier kunt u naar de juiste dozen zoeken en filteren op breedte, lengte en hoogte. Wilt u nog niet meteen bestellen maar eerst een vrijblijvende offerte ontvangen? Dit is uiteraard ook mogelijk.

Kartonnen opbergdozen van gerecycled karton

Heeft u kartonnen opbergdozen nodig maar wilt u wel duurzaam zijn voor de aarde? Bij ons van Dozenhal vindt u opbergdozen van gerecycled karton. Bij elke bestelling die u plaatst kunt u de optie voor gerecyclede dozen aanvinken. Dit geldt dus voor opbergdozen, maar ook verzenddozen en alle andere soorten dozen die wij aanbieden. Daarnaast bieden wij nog een ruime keuze aan verpakkingsmaterialen zoals tape en luchtkussenfolie om verzendingen met uw kartonnen dozen van Dozenhal zo veilig mogelijk te laten gebeuren. Daar wordt iedereen blij van, zowel u als een mogelijke klant van u. Bent u meer op zoek naar kartonnen dozen voor de opslag? Dan vindt u bij ons stapelmateriaal dat u daarbij kan helpen zoals massieve kartonnen platen in verschillende maten om uw opbergdozen makkelijker te stapelen in uw magazijn. 

Dozenhal.nl

Geïnteresseerd geraakt in ons bedrijf en wilt u meer lezen? Of wilt u meteen een bestelling plaatsen via de dozenzoeker? Ga dan snel naar onze website om alle kartonnen opbergdozen te bekijken.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten