Badkamervloertegels

VL wonen

Tips voor het kopen van badkamertegels

Badkamervloertegels zijn een geweldige manier om een ​​kamer op te fleuren. Op marmer geïnspireerde badkamertegels zijn ook erg stijlvol, maar helaas niet geschikt voor een extreem vochtige kamer, omdat ze gemakkelijk kunnen barsten. Maar Patroontegels kunnen worden gebruikt in badkamers die vaak vochtig zijn. Ze zijn waterbestendig en kunnen vocht uit het hele huis weerstaan, in tegenstelling tot de meeste andere vloeropties.

Badkamervloertegels zijn er in een grote verscheidenheid aan vormen, maten en kleuren. Eén ding hebben ze echter allemaal gemeen: ze zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Ze kunnen ook door uzelf worden geïnstalleerd zonder dat er specialistische hulp nodig is. Daarom zijn deze tegels zo populair bij huiseigenaren die hun badkamer willen verbouwen.

Badkamervloertegels zijn over het algemeen gemaakt van verschillende materialen zoals keramiek, porselein, marmer, leisteen en graniet. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Keramische vloeren zijn de goedkoopste, maar krassen en barsten als ze nat worden en porseleinen vloertegels zijn het duurst, maar ze kunnen gemakkelijk worden afgebroken.

De beste plaats om badkamervloertegels te zoeken, is online, want er zijn veel geweldige deals te krijgen. Aangezien er letterlijk honderden retailers op internet zijn, zou u in een mum van tijd een goede deal moeten kunnen vinden.

Het is niet nodig om een ​​grootschalig huisverbeteringsproject te besteden aan het kopen van alle nieuwe vloeren. Hoewel nieuwe vloeren de waarde van uw huis verhogen, zijn ze niet nodig bij het plaatsen van tegels op een vloer. Badkamervloertegels zijn verkrijgbaar in een enorm scala aan dessins voor alle smaken en budgetten.

Granieten badkamertegels

Deze bestaan ​​uit mozaïektegels die zijn ingebed met glaskralen. De kralen geven de tegels een glanzend oppervlak waardoor ze ideaal zijn voor een badkamervloer. Marmeren badkamertegels – Marmeren tegels zijn geweldig voor keukens en baden en zijn zeer slijtvast. Keramische badkamertegels – Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waaronder lichtroze, blauw, geel en groen.

Patroontegels kunnen ook worden gebruikt om een ​​verbluffende en unieke look in uw badkamer te creëren. Patronen kunnen er ook geweldig uitzien op het plafond of de muur van een badkamer, omdat ze goed kunnen worden gecombineerd met het omringende decor.

Patroontegels kunnen ook worden gebruikt om de vloer of muren van een kamer te verfraaien. Patroontegels kunnen worden gebruikt in een doucheruimte, omdat ze een warme, uitnodigende sfeer creëren.

Badkamervloertegels zijn er in een enorm scala aan maten en uitvoeringen. Er zijn vloertegels die geschikt zijn voor zowat elke badkamer. Er zijn ook badkamervloertegels die speciaal geschikt zijn voor badkamers met veel loopverkeer. Vloertegels zijn er in verschillende kleuren en patronen.

Keramische badkamertegels

Deze tegels zijn gemakkelijk schoon te maken en zien er geweldig uit. Ze zijn eenvoudig te installeren, maar worden niet aanbevolen voor gebruik in gebieden met veel verkeer of in de buurt van gootstenen. Ze zijn gemaakt van porselein of tegels van klei, een mengsel van keramiek en zand.

Leisteen badkamertegels

Deze tegels kunnen er prachtig uitzien in elke badkamer. Leisteentegels zijn bestand tegen veel verkeer en vereisen weinig reiniging. Ze worden vaak gebruikt voor badkamervloeren, omdat ze zeer slijtvast zijn en bestand zijn tegen natte voeten en natte tegels en schoonmaken, en ze zijn ook vlekbestendig.

Marmeren badkamertegels

Marmeren vloertegels zijn uitstekend geschikt voor keukens en baden omdat ze jarenlang meegaan. Ze zijn gemaakt van graniet en marmer, wat betekent dat ze bestand zijn tegen veel slijtage. Ze worden meestal gebruikt in commerciële gebouwen.

Keramische badkamervloertegels

Deze tegels zijn duurzaam en vlekbestendig en hoeven niet veel te worden schoongemaakt. Keramische vloertegels zijn heel gemakkelijk schoon te maken.

https://www.retrotegels.nl/product-category/vloertegels/patroontegels/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten