Heerlijk wonen in Oldenzaal

Heerlijk wonen met je makelaar in Oldenzaal

Wist jij dat Oldenzaal tijdens Carnaval de Boeskoolstad wordt genoemd? Carnaval is hét feest dat jaarlijks uitbundig wordt gevierd. Als Makelaar in Oldenzaal is het belangrijk de regio goed te kennen. Daarom verkennen bij elke woning uitgebreid de uitgaans- en recreatiemogelijkheden, de nabijheid van winkels, scholen én natuurlijk een stuk historie. Oldenzaal combineert een prachtig authentiek centrum met moderne nieuwbouw en veel recreatie & sport. Wij van Marcel Kon makelaars brengen hier voor jou de juiste woonplek binnen bereik.

Nieuwbouw projecten in Oldenzaal

Voor welke woonwens is een passende woning te vinden in Oldenzaal. En daar komen vele nieuwe projecten bij. Bekijk onderstaande projecten die binnenkort of nu in Oldenzaal worden gebouwd.

 • Cortile: 23 grote, statige herenhuizen
 • Graven-Es: 2x 14 appartementen
 • Stad-S: 11 huizen
 • ’t Balderijck fase 2: 13 huizen
 • D’Oale Bank: 9 huizen
 • Maurits Veste: 20 huizen
 • Stakenbeek-Bisschop Balderikstraat: 28 huizen

We zullen enkele van deze projecten nader toelichten.

Cortile: wonen op hoog niveau Luxe. Comfort. Bruisend. Dat zijn de 3 belangrijkste woorden die Cortile kenmerken. Lekker in het centrum verrijzen hier prachtige, statige herenhuizen, stadsvilla’s en split-levelwoningen. Je loopt vanuit je voordeur zo de karakteristieke en levendige binnenstad in.

Graven-Es: wonen op nog hoger niveau Denk jij bij wonen op hoog niveau net zo goed aan luxe als aan hoogte in meters? Ontdek dan de nieuwe appartementen van de Graven-Esch. Met uitzicht op water en groen voor de ultieme rust. Wees er wel snel bij, want er zijn er nog maar een paar vrij.

Wonen met sport & ontspanning in de buurt

Met Het Hulsbeek aan de rand van de stad heb je altijd eindeloos mogelijkheden om genieten. Dit recreatiepark is namelijk groot genoeg om er te fietsen, hardlopen, paardrijden of bijvoorbeeld klimmen. In de zomer kun je heerlijk zwemmen met vrienden of het gezin.

Uitstekend nabij uitvalswegen en de A1

Wil je toch om wat voor reden snel uit de stad zijn, dan heeft Oldenzaal prima uitvalswegen die je direct naar Duitsland brengen, of naar de grote stad Enschede. En met de A1 om de hoek ben je zo verbonden met de rest van het land. Dat maakt een huis kopen in Oldenzaal dus een prima keus, ook al werk je elders.

Plezier voor het gehele gezin

Of je nu een feestbeest bent of huismus, er is genoeg te beleven voor jong en oud gedurende het hele jaar. De Twente Carnavalsoptocht is een populair item ieder jaar dat veel bekijks trekt uit de hele regio. Maar vergeet ook het festival niet met heteluchtballonnen – De Twente Ballooning !

Ook aan culinaire diversiteit kom je niets te kort. De vele restaurantjes en verschillende keukens in de stad, maar ook net buiten, vormen stuk voor stuk een appetijtelijk verrassing voor het hele gezin. Enkele populaire restaurants en eetgelegenheden zijn:

 • La Fontanella
 • Grand cafe De Dominee
 • Qua koken
 • Bistro Puur
 • Carte Blanche 99
 • Hotel de Rozenstruik

Eigenlijk heeft Oldenzaal alles wat je maar nodig kunt hebben om er prettig te wonen, te werken, te leven, te ontspannen.

Enthousiast geworden? Bel onze makelaar in Oldenzaal

Lijkt wonen in Oldenzaal jou ook helemaal te gek! Neem dan gauw contact op met het makelaars team van Marcel Kon makelaardij. Wij zijn bereikbaar via telefoon, chat en email van maandag t/m vrijdag. Ook kun je ons inschakelen voor woningtaxaties en als aankoopmakelaar voor je nieuwe huis!

https://www.marcel-kon.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten