Alles wat je moet weten over composiet vlonderplanken

Als het aankomt op het bekleden van het terras bij jou in de tuin dan zijn er nogal wat opties om uit te kiezen als het gaat over het materiaal. Je kunt natuurlijk kiezen voor normale tegels, echter is er een beter alternatief: composiet vlonderplanken.

De kans is klein dat je weet wat de voordelen zijn van composiet vlonderplanken, je bent nu eenmaal niet voor niets bij dit artikel terecht gekomen. Om je wat beter op weg te helpen zullen wij je vandaag alles laten zien wat je moet weten over composiet vlonderplanken, zo kom je niet meer voor verrassingen te staan!

Wat zijn composiet vlonderplanken? 

Straks laten wij je meer zien over de voordelen van composiet vlonderplanken. Maar voor het zover is doen we er verstandig aan om eerst even te kijken naar de composiet vlonderplanken zelf. Wat zijn dit namelijk voor planken?

Composiet vlonderplanken zijn in principe hetzelfde als normale vlonderplanken, het  enige verschil is dat ze gemaakt zijn van kunststof. Onze composiet vlonderplanken zijn gemaakt van een combinatie van gerecyclede hardhoutvezels en hoogwaardig HDPE kunststof.

Door de buizen tussen de planken kan de koudere lucht eenvoudig wegstromen. Dit brengt met zich mee dat de planken niet meer zo koud aan zullen voelen. Dat is dan ook gelijk het voordeel van vlonderplanken. Ze zorgen voor een prima terrasoppervlak waar je altijd met gemak op kunt lopen (dit in tegenstelling tot de koudere tegels).

De voordelen van composiet vlonderplanken

 

Er zitten ontzettend veel voordelen aan composiet vlonderplanken voor bij jou in de tuin. Het voornaamste voordeel is dat de composiet vlonderplanken bekend staan om hun luxe uitstraling. Deze luxe uitstraling geeft jouw tuin gelijk wat meer exclusiviteit mee.

De natuurlijke kleuren komen goed tot hun recht voor in de tuin. Daar komt bij dat je super eenvoudig een kleur kunt kiezen die past bij jouw terras. In tegenstelling tot de houten vlonderplanken krijg je bij composiet vlonderplanken niet meer te maken met grootschalige onderhoud.

Zo heb je de voordelen van kunststof, alleen dan met de uitstraling van hout. Door de sterke oppervlaktes ben je voorzien van planken die voor een ontzettend lange tijd mee kunnen gaan. Geen last meer van regen of sneeuw, maar composiet vlonderplanken die altijd weer hun prachtige uitstraling zullen behouden in de tuin. 

Ook een partij composiet vlonderplanken bestellen? 

Bij ons op de website ben je aan het juiste adres voor het bestellen van alle mogelijke soorten composiet vlonderplanken. Ons grootschalige assortiment maakt het mogelijk om binnen no time uit te komen bij de composiet vlonderplanken die volledig aansluiten bij wat je al die tijd al voor ogen had.

Kies jij voor de teak kleurige planken? Of gaat je voorkeur uit naar de IPE composiet varianten? Neem snel een kijkje in het assortiment om te zien waar je allemaal voor kunt kiezen. Binnen no time liggen onze composiet vlonderplanken ook bij jou in de tuin.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten