Alleen maar voordeel met LED-verlichting!

VL wonen

LED is een afgeleide van de term licht emitterende diode. LED-lampen worden ook genoemd PIXIE-buizen, zonnige buizen of zadelback-eenheden. LED’s zijn een betaalbaar en zeer efficiënt alternatief voor hogedruk natriumbollen, compacte fluorescerende lampen en compacte lampen. Het goede nieuws is dat LED’s langer gaan, kunnen hogere temperaturen verdragen en licht bieden dan hun tegenhangers.

Levensduur

LED’s duren veel langer dan andere vormen van verlichting. De meeste fluorescerende lampen hebben een halfwaardetijd van ongeveer tienduizend uur, terwijl LED-lampjes tot honderdduizend uur kunnen duren. Dit is bijna twee tot drie keer het leven van de meeste gloeilampen. Naast langere duurzame lampen zijn LED’s ook efficiënter, waardoor minder energie wordt uitgevoerd. Dit is vooral gunstig bij het omgaan met hogere elektriciteitsrekeningen.

Milieuvriendelijk

Een andere van de gemeenschappelijke voordelen van LED’s is dat ze veel minder elektriciteit gebruiken dan typische incandescenten. LED’s zijn ongeveer zestig procent efficiënter dan metalen halogenidelampen. LED-lampen zijn ook vijftig procent efficiënter dan compacte fluorescenten. Dit betekent dat mensen die LED’s met behulp van maximaal tachtig procent kunnen besparen op hun algehele elektriciteitsverbruik.

Multifunctioneel

LED’s kunnen ook worden gebruikt voor meer gespecialiseerde verlichtingsapplicaties. LED’s zijn te vinden in halogeenlampen en nightlights. LED’s zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, die vooral nuttig kunnen zijn voor buitenverlichting. Met deze veelzijdigheid kunnen consumenten LED’s gebruiken in een grotere verscheidenheid aan verlichtingsapplicaties, zoals in tuinverlichting, buitenpadlampen, garagedeuropeners en beveiligingsverlichting.Voor de beste verlichting kunt u een kijkje nemen bij Ledlichtstunter.

 

https://www.ledlichtstunter.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten