Een haard voor buiten gemaakt van cortenstaal

VL wonen

Een haard staat voor gezelligheid. Het vuur en de warmte, vaak in de winter staat de haard aan met een warme chocolademelk in je hand. Breng het gevoel van vroeger terug in uw eigen tuin door een buitenhaard van Kaggels.nl te bestellen. Deze kachels zijn door de partij zelf gemaakt, hierdoor weet u zeker dat de kachels een geweldige kwaliteit hebben. Wilt u meer weten over een buitenhaard? Lees deze blog dan verder! wij vertellen hier namelijk meer over.

Cortenstaal

De cortenstaal buitenhaard is dé tuinhaard van dit moment en dat is niet zonder reden. Dit materiaal is een samenvoeging van verschillende bestanddelen zoals koper, fosfor, nikkel en chroom. Door de samensmelting van deze grondstoffen, is een buitenhaard van cortenstaal ijzersterk. Dit zorgt ervoor dat uw gloednieuwe haard jarenlang mee zal gaan, waardoor u er eindeloos van kunt genieten.

Een ander pluspunt aan cortenstaal is het gegeven dat u er weinig omkijken naar heeft. Het is namelijk een weervastte staalsoort, wat betekent dat het bestand is tegen allerlei weersinvloeden. Sneeuwvlokken, vuurzeeën of een stortvloed aan regen: deze buitenhaard laat zich niet zo snel uit het veld slaan.

Waar zet u de haard neer?

Als u er voor kiest om een buitenhaard aan te schaffen is het handig om na te denken over de plek. Komt de haard onder de overkapping te staan bij uw tuin set? Of komt de haard achter in de tuin te staan en bouwt er en een setje om heen? De volgende punt waar u over  na moet denken is de afmeting van de haard? Wilt u een klein gezellig buitenhaardje? Of toch liever een haard die de eyecatcher wordt van uw achtertuin? Als u over deze punten hebt nagedacht kunt u beginnen met het aanschaffen van een buitenhaard cortenstaal. Neem eens een kijkje op de website van Kaggels.nl. Op de website van deze partij staat een ruim assortiment aan buitenhaarden en kachels. U vindt hier zeker weten de kachel van uw dromen! Heeft u nog een vraag? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten. 

https://www.kaggels.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten