3 musthaves tijdens het kamperen

Wanneer je gaat kamperen zijn er een aantal spullen die niet mogen ontbreken. Wanneer je gaat kamperen heb je minder luxe omdat je over minder goederen beschikt. Je bent immers bepekt in het aantal spullen dat je mee kan nemen tijdens je kampeertrip. In deze blog vind je de top 3 musthaves die je mee moet nemen wanneer je gaat kamperen.

1. Spullen voor je slaapplek

Spullen voor je slaapplek zijn onder andere; je matras, je dekens en je kussen. Wanneer je gaat kamperen beschik je niet meer over de luxe en comfort van je eigen bed. Je kan je slaapplek een stuk prettiger maken wanneer je kiest voor een opblaasbaar matras. Met een opblaasbaar matras hoef je niet op de harde en koude vloer of op een deken te liggen.  Een opblaasblaas matras is makkelijk mee te nemen wanneer je hem strak oprolt en de lucht en volledig uit laat lopen. Daarnaast is het belangrijk om een deken mee te nemen. In de avond kan het flink afkoelen, ook in warme landen. Tot slot mag een kussen niet ontbreken. Je wil dat je kampeertrip leuke herinneringen oplevert in plaats van nekklachten.

2. Spullen voor je primaire levensbehoeften

Wanneer je gaat kamperen is het nodig om een aantal spullen mee te nemen die je kunnen voorzien van de primaire levensbehoeften. Denk onder andere aan water, eten en licht en warmte in de vorm van vuur. Je weet nooit wanneer je volledig afhankelijk bent van alles wat je bij je hebt. Daarom is het belangrijkom eten en drinkwater mee te nemen voor wanneer je ver van de bewoonde wereld bent verwijderd. Daarnaast is het ook belangrijk dat je over spullen beschikt die een vuurtje kunnen aanmaken. Denk hierbij aan een aansteker of een doosje lucifers. Een vuurtje is het snelst gemaakt met stro, droog hout en een aansteker of lucifer.

3. Je inklapbaar huis

Tot slot moet je je tent meenemen. Dit inklapbaar huis houd je s ’avonds droog en warm. Een tent beschermt je daarnaast ook voor muggen en andere insecten die je veel tegen gaat komen tijdens het kamperen. Ook voel je jezelf een stuk veiliger wanneer je plastic muren om je heen hebt.

https://www.luchtbedplaza.nl/luchtmatras

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten