Stukadoor in Den Haag die vakwerk levert

Een afwerking met decoratieve sierpleister, airless spuiten, ornamenten aanbrengen op en langs plafonds. Heeft u interesse in één van deze stukadoorsdiensten, dan is Stucadoorsbedrijf De Vries u graag van dienst. Deze stukadoor in Den Haag geeft 3 jaar garantie op het buitenstucwerk, terwijl u van maar liefst 5 jaar garantie op de werkzaamheden binnen geniet. Ook pleisterwerk en raapwerk als voorbehandeling van muren en plafonds behoren tot de mogelijkheden.

Stucwerk in Den Haag uitbesteden aan een vertrouwd bedrijf

Met mooi aangebracht stucwerk zorgt u voor de perfecte afwerking van uw huis of bedrijfspand. Als stukadoor Den Haag levert Stucadoorsbedrijf De Vries niet alleen vakwerk met een hoge kwaliteit, maar zit het ook met de communicatie over het werk en het nakomen van afspraken helemaal goed. Bij dit kleinschalige bedrijf profiteert u van korte lijnen en weet u precies waar u aan toe bent. De professionals die de onderneming in dienst heeft zijn goed geschoold en VCA-gecertificeerd. Zaken als veiligheid, netjes werken en gezondheid zijn hiermee goed geregeld.

Professionele stukadoor in Leiden

Ook als u een specialist in stucwerk voor de regio Leiden zoekt, dan is Stucadoorsbedrijf De Vries een betrouwbare partner. De Vries Stukadoors werkt vanuit Zoetermeer, maar heeft ook veel tevreden klanten als stukadoor Leiden. Dit bedrijf is aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven), een organisatie die objectieve beoordelingsrichtlijnen voor het werk biedt. Aangezien de professionals van De Vries volgens deze richtlijnen werken, ben u zeker van een fraai en duurzaam eindresultaat.

Grote en kleine klussen, stucwerk voor moderne en monumentale panden, Stucadoorsbedrijf De Vries heeft al 25 jaar ervaring in het vak. Deze stukadoor in Den Haag en Leiden biedt een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dankzij een slimme inkoop van materialen wordt er namelijk flink bespaard op kosten. Via een adviesgesprek of een gratis offerte komt u meer te weten over de mogelijkheden en de scherpe tarieven van deze ervaren stukadoor.

https://stukadoor-den-haag.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten