Zonder gas verwarmen? Is mogelijk met de Elektrische CV Ketel, DAT

Verwarmen zonder gas is eenvoudig te doen met de Elektrische Cv Ketel, DAT. Wist u dat…het zeer eenvoudig is om de bestaande gas cv ketel om te wisselen met een Elektrische CV ketel? De huidige installatie vloerverwarming en/of radiatoren kunnen gewoon behouden blijven. Zo is het eenvoudig om van het gas af te komen en brengt het geen extra kosten met zich mee.

Bovendien geeft het vrijwel geen geluid, is compact uitgevoerd. De DAT elektrische cv ketel van WarmteshopEU biedt veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld de warmtepomp waar vandaag de dag veel over wordt gesproken.

  • De elektrische cv ketel maakt minder lawaai,
  • Neemt veel minder ruimte in beslag
  • Veel minder onderhoud nodig dan de warmtepomp.
  • Lage aanschafprijs 
  • Geen rookgasafvoer nodig
  • Hoog rendement van minimaal 96%

Een ander voordeel ten opzichte van de traditionele gas cv ketel is dat er tijdens verwarmen geen verbranding plaatstvindt. Hierdoor is er dan ook geen rookgasafvoer nodig en het raakt niet vervuild door verbranding van gassen. Dat brengt de kans op rookgasvergiftiging zoals koolmonoxide tot nihil. Hierdoor kan het apparaat tevens in andere ruimtes worden geplaatst.

Weinig onderhoud, lange levensduur

De Elektrische cv ketel is compact, degelijk en eenvoudig uitgevoerd, heeft een lange levensduur en het nodig hebben van weinig onderhoud tot gevolg heeft. Veel opsmuk is bewust weggelaten.

Aan de voorkant van het apparaat bevindt zich een druk/temperatuurmeter, schakelaar waarmee het vermogen van de ketel te regelen is.  Met de handige draaiknop is het mogelijk om de gewenste temperatuur in te stellen.

 

Veilig, betrouwbaar en hoog rendement

De ketel is leverbaar in 6kW, 9kW, 12kW en 15KW en uiteraard voorzien van alle beveiligingen tegen te hoge temperaturen, te lage druk of te hoge druk in de leidingen. De ingebouwde pomp is voorzien van een energieklasse A label. Met een hoog rendement van minimaal 96% is dit zuinig te noemen.

Wilt u na het lezen meer weten. Op onze website is nog veel meer informatie te vinden en zijn ze te bestellen. De webshop is te bezoeken via www.warmteshop.eu.

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/elektrische-cv-ketel/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten