Zoek je een keukenwinkel in Sittard? Ga dan naar Keukenmatch

Een zoektocht naar een geschikte keukenzaak is lang niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Terwijl dat natuurlijk toch heel belangrijk is wanneer je een nieuwe keuken wil aanschaffen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een standaard keuken bij IKEA te bestellen, maar als je een echt goede keuken wil, is het verstandiger om een echte keukenzaak uit te kiezen. Woon je in Sittard of ergens anders in Limburg? Dan is KeukenMatch zonder twijfel één van je allerbeste opties. Bij deze keukenzaak kun je altijd terecht als je op zoek bent naar een nieuwe keuken. Je wordt hier vanaf het begin tot het einde perfect begeleid en geholpen!

 

Ontwerp de keuken van je dromen!

Het meest belangrijke voordeel van Keukenmatch? Hoewel er heel veel verschillende voordelen zijn, is het kunnen ontwerpen van je eigen keuken zonder twijfel de allergrootste. Je ontwerpt de keuken volledig op maat zoals jij dat wil. De keuken kan dus bijvoorbeeld extra groot of juist compact worden ontworpen. Daarbij bepaal je zelf hoeveel verschillende kastjes er in de keuken worden geplaatst. Ook kies je de afmetingen en de opstelling van de keuken. Je kunt bijvoorbeeld zelf kiezen hoeveel wasbakken je gebruikt en welk keukenapparatuur er in de keuken gebouwd mag worden. Jij bent degenen die bepaald hoe de keuken eruit komt te zien waardoor het echt een eigen persoonlijke keuken gaat worden.

 

Keukenadviseur

Bovendien zijn ze er bij Keukenmatch in gespecialiseerd om klanten zoveel mogelijk terzijde te staan. Dat betekent dat je vanaf het begin tot het einde geholpen wordt. Wanneer je dat wenst uiteraard. Al bij het opdoen van inspiratie kun je contact opnemen met een keukenadviseur die aan de hand van jouw voorkeuren, wensen en budget allerlei handige tips kan geven. Samen ontwerp je uiteindelijk de perfecte keuken die bij je past. Maar daarmee is het nog niet afgelopen. De keuken moet immers ook nog geplaatst worden. Ook daarbij Keukenmatch gelukkig de helpende hand. De keuken wordt namelijk niet alleen thuis afgeleverd, deze wordt ook nog eens geplaatst. Eigenlijk hoef je dus zelf helemaal niets te doen behalve aan te geven hoe jouw droomkeuken eruit ziet.

 

Neem een kijkje in de showroom!

Benieuwd naar het aanbod van Keukenmatch of wil je direct een nieuwe keuken? Dan kun je direct vrijblijvend een afspraak maken bij deze keukenwinkel in Sittard. Kijk zonder verplichtingen rond in de showroom met geweldige keukens en ideeën voor keukens en praat met een keukenadviseur over wat er eventueel mogelijk is.