Zeer grote bestanden versturen

VL wonen

Wanneer u te maken heeft met een bedrijf of een onderneming, dan kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat u zeer grote bestanden dient te versturen. Deze bestanden zijn vaak van zo’n grootte dat het haast onmogelijk is om deze even snel te uploaden of aan een ander over te brengen door middel van een USB-stick. 

Vaak is er sprake van onvoldoende ruimte waardoor het niet mogelijk is om op deze manier bestanden voer te brengen. Websites zoals grotebestandenversturen.nl bieden hier een oplossing in. Door middel van het aanmaken van een account en het aanschaffen van een bepaald abonnement, is het mogelijk om zeer grote bestanden te versturen zonder enige moeite.

 

Ruimte voor zeer grote bestanden versturen

Vele websites bieden ook de mogelijkheid aan om grote bestanden te versturen. Het nadeel van dit soort websites is dat je erg beperkt bent in hoe groot de bestanden mogen zijn die je verstuurd of de opslagcapaciteit op dit soort websites. Vaak zijn ze hier erg beperkt in, waardoor je op allerlei creatieve manieren er alsnog voor moet zien te zorgen om de bestanden naar een ander te krijgen. 

 

Zo zullen vele mensen aan de slag gaan met het opdelen van de bestanden in kleinere bestanden waardoor het alsnog mogelijk is om deze naar een ander te krijgen. Dat is nu niet meer nodig. Bij websites zoals grotebestandenversturen.nl is het mogelijk om zeer grote bestanden naar een ander te versturen door middel van het uploaden van de bestanden op je eigen account. In je eigen account is er ruimte genoeg voor zeer grote bestanden. Ook is het mogelijk om er meerdere bestanden op te slaan. 

 

Nog meer opslag

Alsof dat niet genoeg is, is er ook een mogelijkheid om je account (betaald) uit te breiden waardoor je nog meer ruimte krijgt voor het opslaan van bestanden. Je opslagcapaciteit op de website wordt hierdoor verhoogd. Dit is vooral handig wanneer je de bestanden zelf bij wilt houden of wanneer de bestanden die je verstuurd van zo’n grootte zijn dat het haast onmogelijk lijkt om deze in één keer naar een ander te versturen.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten