Woonkamer make-over met stijlvolle Arabische decoratie mijn ervaringen

VL wonen

Hallo allemaal, dank voor het lezen van deze blog. Dit is Pieter van der Hoek. Ik ga jullie vandaag updaten over mijn make-over specifiek van de woonkamer. Deze was echt te saai worden, althans dat zegt mijn vriendin. Je wilt het meisje natuurlijk wel enigszins bekoren, dus ik begon een zoektocht een aantal weken geleden naar een manier om mijn interieur wat interessanter te maken voor vrouwelijke figuren.

Ik zat zo een woon magazine te lezen, en toevallig was er een special over Arabische stijl woondecoratie, dat dat zo in opkomst is, en dat het zo leuk is, betaalbaar. Mijn aandacht was direct getrokken kan ik je vertellen.

Allereerst waren er de lampen uit landen als Marokko en Egypte. Prachtige handgemaakte verlichting, door vaklieden, op de welbekende markten van deze landen. Ik was al eens op vakantie geweest in Egypte. Natuurlijk ook wel die markten doorlopen. Maar toen was ik niet echt op zoek naar decoratie stukken. Zou ook niet weten hoe ik zo een lamp, die toch vrij groot kan zijn, tenminste de types die ik wil kopen, hoe ik dat in mijn kleine bagage kan proppen, dat gaat niet werken.

Dus ik ging zoeken op het internet en al snel vond ik wat ik wilde. Bijvoorbeeld, de Arabische interieur specialist Ghalia. Daar zag ik al snel een paar lampen die ik wilde bestellen. Mijn oog viel op Aswad XL en Faya XL. Zoals gezegd ik prefereer de grote maten. Hou niet van kleine lampen. Ik heb een grote woonkamer er is meer dan genoeg ruimte, dus think big.

Zogezegd zo gedaan, daarna trokken de Berbers mijn aandacht. En dan specifiek deze originele Beni Ouarain kleden. Vooral Safeh vond ik ongekend mooi. Dus die ging ook mee in het winkelwagentje.

Nu twee weken later, nog geen moment spijt. En ook mijn vriendin is best wel blij ermee. Natuurlijk zij zou weer andere modellen prefereren, andere kleuren, ja smaken verschillen toch? Maar over de toevoeging van deze voorwerpen aan mijn interieur an sich, beviel haar wel.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten