Mijn ervaringen met beddengoed online kopen voor peuter Carel

Goede dag, Pauline hier, ik had weer even wat tijd vrij van werk om een blogje te schrijven. Ik ga je vandaag even een update sturen over de nieuwe leuke beddengoed die ik op de kop heb getikt voor mijn peuter zoon Carel.

Wat je moet weten over Carel. Hij houdt absoluut niet van dieren. Dus een dieren thema dekbedovertrek zit er zeker niet in. Dan vallen er al veel af want veel kinder beddengoed kent als thema bijvoorbeeld honden of leeuwen. Daar moet jonge Carel niets van hebben. Voetbal vind ie ook niets dus dat viel ook af. Geen Feyenoord dekbedovertrek voor hem zoals vader gehoopt had.

Dus ik ging zoeken op het wereldwijde web naar leuke originele dekbedovertrekken. Hier trof ik aan wat ik zocht: écht hippe, leuke jongensbeddengoed. Er is veel te vinden, niet alleen dekbedovertrekken maar ook lakentjes, dekentjes en bed bumpers. Ik werd er eerlijk gezegd een beetje overweldigd door. Wat een leuke items. Sowieso heb ik gelijk een OYOY bobo dekentje gescoord. Die stond wel langer op mijn verlanglijstje.

Goed, maar waar we eigenlijk voor kwamen zijn de dekbedovertrekken. Hoe zit het op dit gebied? Enorm veel gave dekbedovertrekken speciaal voor jongens. Ik kon mijn geluk niet op. Uiteindelijk viel de keus op een Konges Slojd muslin dustoat dekbedovertrek. Zo gezegd zo gedaan de volgende dag had ik al de goederen in huis. En oh wat voelt die dekbedovertrek van Konges Slojd lekker zacht aan. Ik zou er bijna zelf onder gaan slapen zo heerlijk vind ik het. Goed hij kostte wat zo rond de 120 Euro, maar mijns inziens de investering dubbel en dwars waard, wat een top materiaal van een top merk, ik zou voortaan gewoon alles uit Denemarken willen bestellen, want die Denen die maken altijd leuke, fraaie, stijlvolle en bovenal ook nog eens duurzame producten. En daar kunnen veel andere merken uit andere landen een voorbeeld aan nemen vind ik.

Enfin, dat is mijn opinie die ik met jullie wilde delen. Ik hoop dat jullie wat leuks gaan vinden, maar vandaag met dat internet kan je zoveel geniale kinderkamer interieur en decoratie vinden dat moet goed gaan komen.